#testmakeupclub Clinique
Мій перший бокс від MakeUp Club!
Баночка з кремом була упакована в картонну коробочку, де знаходиться загальна інформація від виробника. Оформлення мінімалістичне, в стилі всіх продуктів CLINIQUE.
Перше, що мені сподобалося у кремі – відчуття. Консистенція у засобу дуже легка, кремово-гелева. У баночці має ніжний лососевий відтіноу , але при нанесенні стає абсолютно прозорим.
Він легкий і невагомий, після нього відчувається комфорт, стягнутість після вмивання зникає , при цьому він не відчувається плівкою або важкістю.
Аромат косметичний, тонкий і ненав'язливий, але трохи віддає чимось химозненьким. Відчувається здебільшого з баночки, на шкірі не залишається. Розподіляється крем-гель добре, немов ковзає по шкірі. Вбирається швидко.
Друге - шкіра з ним природно-матова, хоча і виглядає більш здоровою і свіжою та такою залишається набагато довше звичайного. Зазвичай жирний блиск зараз у мене з'являється через ~4 години після вмивання, з Clinique Moisture Surge 100h ситуація помітно краща, блищати шкіра починає тільки надвечір через ~7-8 годин. Тому крем крім властивостей, що доглядають, може використовуватися і як пре-макіяжний. Бб, тони і пудри з ним не конфліктують, лягають добре, крем не скочується навіть після сироваток Зволоження від нього дуже хороше, а ще як приємний бонус крем-гель добре заспокоює чутливу шкіру.
Туш
Мені сподобався дизайн самої туші та коробочки, все зроблено якісно та акуратно, виглядає свіжо та сучасно. З одного боку зелений колір може і спірний, але як не крути відсилає до еко теми і людям він найчастіше приємний
На коробочці інформаційна реклама, чим і чому така гарна ця туш.
Туба, безперечно класна, виконана з легкого металу, приємно лежить у руці. Є відчуття, що це якісна річ.
Колір насичений чорний!
Щіточка CLINIQUE High Impact High-Fi™ Full Volume конусоподібна, зручна досить і добре фарбує вії.
У складі є олії і це помітно, іноді після дешевої туші я помічала як псуються вії (ніби стають сухі), тут же все добре, вії в повному порядку.
Результат на віях мене приємно порадував. Вона надає віям, як об'єм, так і подовження, що робить мій погляд більш виразним. Ще одним плюсом є те, що очі не втомлюються від туші, вона не викликає дискомфорту.
Демакіяж загалом легкий (тут серветка для зняття макіяжу) чи міцелярка від Джоко Бленд.
Коментарі (0)