Олеся К...🐠

Лікувальна маска для волосся з гряззю Мертвого моря

Колись відкрила для себе 🇮🇱 фірму Health And Beauty, їх грязьова маска для волосся стала моїм першим придбанням.

І сьогодні мова піде про лікувальну маску для волосся з гряззю Мертвого моря.

Оформлення: маска знаходиться в круглій баночці з щільного пластику , не захищена абсолютно нічим, всередині знаходилася захисна мембрана з картону, але вона просто лежала під кришкою, не була ні приклеєна, ні запаяна. Звичайно особисто для мене формат туби в рази зручніше.

Консистенція і запах: - Маска світло-бежевого кольору, схожа на сметану, густа і кремова. - Запах ніжний і приємний.

Обсяг баночки 250 мл. при використанні 2 рази в тиждень мені її вистачає на 5-6 місяців. Оскільки у мене волосся жирне на коренях, сухі на кінчиках, я її наношу від середини довжини до кінців волосся.

Виробник пропонує наносити на чисте вологе волосся на 5 хвилини.

Склад маски 11 натуральних олій (виноградне, жожоба, мигдальне, оливкова, авокадо, обліпихи, моркви)..., екстракти різних рослин(ромашки, розмарина, алоэ (сок), имбиря, граната ), вітаміни В5 и Е, і мінерали мертвого моря!

Такий поживний склад і тримати всього 5 хвилин - 😱. Тримаю не менше 30 хвилин.

Результат:

Маска зробила волосся м'яким, блискучим і шовковистим, вони придбали здоровий і більш менш укладений вигляд.