Vik_Sem

Блиск для губ Max Factor Honey Lacquer

Блиск для губ Max Factor Honey Lacquer

Засіб для губ який міг би стати хорошим варіантом на кожен день, знайти не так вже й легко, але все ж таки можливо, так з'явився у мене блиск для губ Honey Lacquer Gloss від Max Factor. Відтінок honey nude став для мене просто ідеальним відтінком нюду, а формула з м'яким лаковим ефектом створює практично ідеальні губи.

Бренд: Max Factor

Об'єм : 3,8 мл

Дія : сяйво, живлення та зволоження

Термін придатності : 3 роки

Країна - виробник : Великобританія

Дизайн :

Блиск у прозорій тубі із пластику, ковпачок із граненою кришкою золотистого кольору: Написи на золотій підкладці не стираються з часом, хоча сама туба в мене подряпалася, я носила її з собою в сумці.

Аплікатор традиційної форми, з м'яким ворсом, мені трохи не вистачає гнучкості для більшої зручності, але і так можна цілком пристосуватися, тим більше, що обмежувач працює чудово, і позбавляє можливих напливів і розлучень, точною порцією засобу.

Консистенція і запах: Для блиску, все-таки густіша ніж зазвичай, і дійсно чимось нагадує рідкий мед, своєю однорідністю та незмінністю, коли після нанесення не схоплюється і не розтікається, а залишається постійним вологим глянцевим покриттям. Запах присутній солодкуватий, більш характерний для помади ніж для блиску, не особливо приємний, добре, що через час зникає, і взагалі не доставляє дискомфорту.

Нанесення : Абсолютно комфортне та безпроблемне, не можу сказати про всі відтінки, але мій відтінок лягає чудово. Можна нанести дуже тонким шаром, і губи виглядатимуть вологими та доглянутими як після бальзаму, а можна спокійно додати більше блиску, і при цьому не утворюється напливів.

Як і більшість блисків 2-3 години без перекусів . Сходить з губ рівномірно, а просто ніби вбирається. Блиск не розтікається за контур, не підкреслює складки та зморшки і не скочується в смужку. Оскільки блиск не стійкий, демакіяж не складає труднощів, досить навіть просто стерти серветкою, на губах не залишається кольору, і губи не виглядають сухими, навпаки залишається приємне відчуття м'якості

Блиск для губ Max Factor Honey Lacquer
Блиск для губ Max Factor Honey Lacquer

Плюси:

  • Різноманітна палітра відтінків
  • Наноситься легко та не розмазується
  • Приховує недоліки та лущення
  • Глянцевий лаковий ефект
  • У носці приємний та комфортний
  • Не скочується в смужку

Мінуси:

  • Не дуже приємна віддушка
  • Флакон дряпається і втрачає зовнішній вигляд

​​​​​Підсумок:

Блиск для губ Max Factor Honey Lacquer Gloss , у відтінку honey nude можна назвати відмінником. Для мене гарний у всіх пунктах. Зараз часто використовую його на кожен день, настільки безпроблемний засіб, що не доводиться думати - а чи в порядку мої губи? Прекрасно наноситься, чудово виглядає, рекомендую.