Vik_Sem

♡Викидушки за липень♡

♡Викидушки за липень♡

1. Спрей-кондиціонер з колагеном та еластином Nutriactive N18 від бренду Erayba. Дуже приємний аромат, класно зволожує волосся і надає блиск. Вистачає на дуже довго. Обов'язково повторю.

2. Matrix total results High Amplify шампунь для об'єму. Користувалась із задоволенням саме влітку, зберігає свіжість волосся на довго, але може пересушити довжину, обов'язково доповнювати зволожуючими засобами.

3.Daeng Gi Meo RI відновлюючий кондиціонер для волосся. Разом з шампунем цієї серії дуже класно працює. Волосся шовковисте та зволожене. Аромат досить незвичний, трав'яний, але приємний. Консистенція не плотна, але добре розподіляється по волоссю.

4. Гель для душу Johnson's Vita-Rich смузі з йогуртом, кокосом та екстрактом персика. Приємна кремова текстура, залишає відчуття чистоти без пересування шкіри. Зручний формат гелю, добре піниться.

5. The Rituals... серія bamboo & cherry blossom 🌸 скраб для тіла 70 мл. Аромат неймовірний, як і всієї серії залишаєтся ненадовго на тілі❤️ Скраб має кремовий перламутровий колір, блискіток на тілі не залишає. Але сам скраб не здивував, скрабуючі часточки досить великі і травмують шкіру, по консистенції схожий на бренд "Чиста лінія" з абрикоскою, пам'ятаєте такий?)оце він. Я вважаю немає сенсу переплачувати, хотілось би щоб скраб був більш лдекікатним цього бренду.

6. SKINTRA EVERYTHING WHAT YOUR SKIN WILL LOVE Багатофункціональний кремовий тонік з пребіотиками - 100ml. Ультралегка формула емульсії дозволяє використовувати його як крем зі зволожувальними, розгладжувальними та пом'якшувальними властивостями, які він отримав від гідрофільних (водолюбних) компонентів. Емоленти, такі як сквалан і Isoamyl Laurate, підібрані таким чином, щоб мінімізувати комедогенний потенціал або навіть знизити його, одночасно дбаючи про ліпідний бар'єр шкіри. Завдяки пребіотикам, що містяться в складі, мікробіом також захищений, а це значно прискорює регенерацію, заспокоює екзему і зменшує акне. Це любов❤️ Дійсно крутий засіб для тих, хто любить все в одному. Навіть чоловіки зацінять)) Рука мого чоловіка тягнулася до нього кожен вечір, і теперь мене заставляють його повторити😅

7. The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% - Сироватка з ніацинамідом і цинком - 30ml. Сироватка на водній основі, яка при регулярному використанні освітлює, розгладжує шкіру та зміцнює її захисний бар'єр. Мені не підійшла, дуже пересушує шкіру, до кінця не використала.

8. JIMMY CHOO ILLICIT FLOWER 40 ml. Неймовірно шлейфовий і стійкий, жіночний весняний аромат. Він поступово відкривається фруктовими нотами: п'янким абрикосом і легкою солодкістю мандарина. Дуже сподобався на теплу пору року, вже додала в вишліст знову❤️

9. Tocobo AHA BHA Lemon Toner 🍋 2 ml. Брала собі на тестування, мою чутливу шкіру не дратує і це вже плюс великий. Приємний аромат лимончика. Хочу взяти повнорозмірний, восени начасі користуватись кислотами.

10. SKINBAR EYE CREAM ULTRA MOISTURISING крем для контуру очей з гіалуроновою кислотою. Засіб сподобався, використовувала на ніч. Добре зволожує шкіру під очима, але якщо наносити під макіяж буже скочуватись. Придивлюсь до інших засобів цього бренду.

Ось і все, такі викидушки я назбирала)) Люблю вивільняти місця для нових продуктів та косметики. Піду подивитись у свою корзину на Мейкапі😅