Мисткиня🎨

Пахнути, як чоловік?

Пахнути, як чоловік?

Вітання, паняночки!

Славнозвісний Old Spice відомий своїми нестандартними та креативними рекламними відео. Вони про чоловіків і для чоловіків. Але прочитавши відгуки на їхній Wolfthorn аромат дикого цитруса, зрозуміла, що деякі дівчата таким користуються. Тож, набравшись сміливості вирішила випробувати його на собі (при цьому не виглядати дивачкою))) І знаєте, що? Мені таки сподобалося)

Пакування стильне, на 50 % виготовлене із переробленого пластику. Зображений хижий вовк, що недвозначно натякає на дикість того самого цитруса. Об'єм 50 мл, стік прозорого блакитного кольору ергономічної форми, який безпроблем викручується за допомогою нехитрого механізму - колеса внизу. Незважаючи на свій оригінальний колір, дезодорант стає зовсім невидимим і не залишає слідів на чорному, білому та кольоровому одязі. Також у складі немає потенційно небезпечних солей алюмінію.

Щодо аромату. Він досить свіжий, вчуваються солодкі нотки тропічних фруктів, соковита кислинка сімейства цитрусових і легка пряність ванілі. Цей мікс чудово справляється із неприємним запахом поту впродовж цілого дня! Я приємно вражена) Дезодорант Wolfthorn аромат дикого цитруса дієвий, і як на мене універсальний, що дає змогу користуватися ним разом з чоловіком.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Пахнути, як чоловік?