Дитячий вологий туа летний папір
Як виглядає та чим відрізняється від вологих серветок
Вітання, паняночки!
Вперше про них дізналася, коли моя доня носила підгузки. І вивилося, що Дитячий вологий туалетний папір від Naturelle - це чудова альтернатива дитячим вологим серветкам.
Переваги продукту від виробника:
- Делікатно очищує, заспокоює та зволожує шкіру,
- Підходить для дітей від народження і для дорослих,
- Виготовлений із 100% натурального нетканого полотна "BioFlush",
- Залишає відчуття свіжості та чистоти,
- Гіпоалергенні,
- Містить екстракти ромашки та алое,
- Тривалий час не висихає, якщо клапан щільно закритий,
- Не пересушує шкіру завдяки збалансованому рівню pН.
І, якщо вірити маркуванню на упаковці, цей туалетний папір можна викидати в унітаз, хоча я так не ризикуватиму.
Розмір стандартний 18,5 см на 11 см. Аромат дуже легкий і свіжий, майже невловимий. Вони досить щільні, за потреби легко розділяються без ножиць. Саме цією властивістю вони подобаються мені найбільше. Дуже зручно, коли потрібнен невеликий клаптик.
Склад:
Aqua, Glycerine, Cjcfmidopropyl Betaine, Propilene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate-20, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Aroma, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aloe Vera Extract, Chamomile Extract, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Allantoin, Glycerel Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate.
Не розтягуються, як більшість вологих серветок. На другому фото видно, що на полотні з'явилися незначні дірочки, хоча сама тканина зберегла свою форму.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Комент арі (0)