NikVik

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Ознайомлю ще з одним засобом від втоми ніг . Як для мене це класний засіб на літо бо, він має тонізуючий ефект з олією мʼяти і відчувається холодок , а літом навіть не обовʼязково багато ходити бо від високої температури в повітрі , просто можуть ноги отікати. Особисто для мене , дуже люблю гелі ніж креми ( консистенція) креми переважно жирні важкі ніж гелі і для літа якраз те що треба. .

Перед цим засобом описувала ще один крем , теж від фірми Shelly був на основі екстракту кінського каштану , він теж тонізує , розслабляє , забирає втому, але він більш потрібний для тих людей які мають проблеми з варикозом ,

а от гель для ніг з ментолом та олією м'яти якраз розслабляючий , охолоджуючий , я б його брала десь в спа процедури, після педикюру зробити приємний масаж і відчути насолоду від прохододи і зволоження.

Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти

Що ми отримуємо після використання:

  • Зволожуючий ефект
  • Надає тонізуючу та протинабрякову дію на шкірі
  • Усуває запальний процес ( це може бути як шкіряне запалення , так і від укусів комарів бо якраз олія мʼяти дає заспокійливий ефект)
  • Залишає охолоджуючий ефект
  • Має приємний аромат ментолу

Мої особисті враження: дійсно дієвий , також наносила не тільки на стопи але і вище до коліна ( маю дуже суху шкіру ) ,а так як гель надає зволоження то ще й зволожила шкіру в тих місцях де є потреба . Гарно тримає відчуття холоду від мʼяти , а ще би якщо мені би хтось зробив масаж ніг то це би було найприємнішим моментом 🤣