Олешко Анна💜

Нарешті моє літо пахне полуницею...

Нарешті моє літо пахне полуницею...

Нарешті моє літо пахне полуницею 🍓
Обожнюю ягідні аромати, особливо сливу та смородину. Але цього літа в мене новий фаворит - це полуниці. Гель для душу з полуницею, аромасвічки з полуницею, мило з суницею тепер і до парфумів руки дійшли...
Давно знайома з Pascal Morabito та хочу спробувати всю лінійку, після Lovissima та Perle d'Argent я закохалася в них. Дуже достойна якість за бюджетною ціною.
Pascal Morabito Rose Addict - поповнення моєї скромної колекції.
Відмінне оформлення! Флакон масивний з товстого скла, рідина яскравого рожевого кольору, кришка приємна на дотик з дерева. На кришці гравіювання з діамантом, такі ж камінчики на дні (мені подобається незвичний дизайн, нагадує іграшки антистрес).
Тепер найсмачніше
Аромат легкий, свіжий ягідний, не монотонний, розкривається поступово. Спочатку чути полуницю, ягідні ноти потім квіти. База свіжіша, квіткова.
На мені тримається майже весь робочий день. Але все індивідуально та залежить від вашої шкіри. На мені всі квітково-фруктові аромати чудово сидять та розкриваються як по нотам.
У мене є правило. Кожен парфум після отримання я звісно хочу затестити як найшвидше. Знявши повітряну пробку (радію, що вона є) я роблю один пшик в повітря і одразу пакую назад. Тиждень, а то і два вони на карантині в шафі, а вже потім можна насолоджуватися красою. Таким чином в мене немає того обманливого відчуття, що вони не схожі на опис чи не шлейфові. Відпочивши з дороги парфум розкриває всі свої грані та набуває інтенсивності, я б сказалп глибини аромату.
Звісно я не парфманьяк і моя колекція далека від того щоб нею хизуватися, проте я обожнюю нові аромати і дуже радію можливості їх послухати. Добре що з makeup це так легко робити.

Нарешті моє літо пахне полуницею...
Нарешті моє літо пахне полуницею...
Нарешті моє літо пахне полуницею...
Нарешті моє літо пахне полуницею...