Сімоник Юлія

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Першим продуктом була туш High Impact High-fi Full Volume Mascara від Clinique. В першу чергу від неї отримуєш естетичне задоволення - виглядає неймовірно стильно!

Особливості які виділяє продавець High Impact High-fi Full Volume Mascara від Clinique:

- підходить для домашнього та професійного використання; - тішить насиченою пігментацією і підвищеною стійкістю; - не потребує нашарування чи корекції впродовж дня; - не осипається й не скочується через несприятливі погодні умови; - легка консистенція рівномірно наноситься за допомогою зручного аплікатора; - миттєво схоплюється, не відбиваючись на повіках; - зовсім не дисонує з іншими видами декоративної косметики; - спеціальні мікроволокна піклуються про зміцнення вій; - оберігає їх від негативного впливу зовнішніх факторів; - містить клітковину, що запобігає ламкості, випадінню; - протестована офтальмологами; - стане в нагоді людям, які носять контактні лінзи; - пензлик High-Def Wave Brush зі хвилястими щетинками знижує рівень витрат туші; - без проблем опрацьовує навіть куточки очей; - не провокує подразнень їхньої слизової оболонки; - збагачена ефірними оліями кокосу, аргани, моринги; - просто змивається засобами для зняття макіяжу.

На практиці в першу чергу відмітила дуже зручну щіточку, яка профарбовує навіть в кутиках. Крім того зручна у використанні та не склеює вії. Цілий день носиться без проблем і не осипається. Колір насичений.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Ефект подовження та обʼєму просто вражає! І тримається весь день

Що ви бачите перед собою? Це скарб!

З відкриттям коробки я отримала неоднозначні враження. Дуже красива скляна баночку і зовсім без захисної плівки. Складається враження, що хтось вже ним користувався. Як на мене для такого не бютжетного крему це не припустимо. Але по своїй дії цей крем неймовірний!Консистенція приємна, не створює вдчуття липкості, віддушок немає (для мене це важливо), свою функцію - зволоження - виконує на всі 100%. Також приємно вражає склад на основі алое вера та гіалуронової кислоти.