Olha🍒

Знову повелась на це від Глембі...

Знову повелась на це від Глембі...

думаю, таке буває майже у кожної: заходиш в магазин, бачиш акції, а потім в голові якийсь туман і ти виходиш на вулицю з незрозумілими продуктами... добре, це я вже перебільшую, тож пропоную одразу перейти до огляду!

тут все просто: в мене вже є одна така (повний огляд робила тут https://club.makeup.com.ua/post/43001/) і вона являється моїм фаворитом. так як я полювала за нею рік і чекала, поки знову з'явиться в продажу, то вирішила взяти про запас, бо хто знає, що в планах у виробника 😉

назва каже сама за себе - це дійсно шок

давно шукаю заміну рідким рожевим тінями від бульбо-країни і побачила цей варіант.

упакування типово миле для бренду, зручний аплікатор, приємний запах какао (нарешті вони прибирають цю хімозу зі своїх продуктів), але дозатор набирає трохи зайвого продукту, тому прибираю надлишок об нього. ще смутила кількість продукту в баночці (їх там 80%), але я все одно не використовую косметику під нуль, тому закрила на це очі.

- це точно вони, - подумала я, коли зробила свотч на руці, але тільки через пару днів спробувала на очах...

для наглядності я зняла відео, де видно всю "роботу" цих "диво" тіней.

дуже дивних контраст, бо на руці при розтушовці я бачу дуже ніжне рожеве сяйво, після прямого нанесення аплікатором насичений рожевий металік, а на очах - бруд... все злиплось, нанеслось плямами, нерівномірно.

хоча заради правди, маю відмітити стійкість: на моїх навислих повіках тіні не забились у складочку і нормально тримались.

але я дівчина вперта, тому буду до останнього намагатись вибити з них хороший результат 🔥

упакування, запах, дозатор - все одноманітне з попереднім продуктом.

мене підкупило ніжно-фіолетове сяйво (фіолетомани на зв'язку?💜), коли прибираєш надлишок продукту і відокремлюються різнокольорові блискітки.

єдине, що глітер не пройшов мій тест з відбитком - майже все залишилось на пальці, тому продукт майже (чи повністю) не застигає.

так само для кращого розуміння я зняла відео, тому запрошую до перегляду 👇🏻

до покупки мені неочікувано доклали ще й помаду, але хто ж буде проти?🤭

правда емоції залишились не дуже: дуже бюджетне упакування, запах цукерки і блиск виглядає на губах дешево. як сказала подруга "той самий блиск бабусі"

можливо це хороший варіант для дитини чи користуватись ним вдома як для зволоження.

але як на безкоштовний подарунок, то було приємно.

якось так мій арсенал поповнився сумнівними продуктами в черговий раз, з якими мені ще розбиратись, а вам дякую, що були зі мною і дочитали до кінця ✨

(так, це перезалив до деяким причинам)