gossip_girl

НАРЕШТІ спробувала гель для брів від “ZOLA”

НАРЕШТІ спробувала гель для брів від “ZOLA”

Давно хотіла спробувати продукти для вкладання та фіксації брів від «Zola», оскільки в салонах часто помічала, що візажисти користуються цим брендом для фарбування та догляду.

Зараз фарбую брівки сама, бо зранку завжди не вистачає кілька хвилин для того, щоб намалювати олівцем вдалу форму. А коли вони вже правильного відтінку — залишається лише кілька рухів фіксуючим гелем — і можна бігти по справах.

Отож, нещодавно все ж придбала гель для брів від “Zola”. Придивлялася ще до мила, але зупинилася на гелеві, оскільки маю не жорсткі волосинки на бровах, та не хотіла їх пересушувати через постійне використання мила для вкладання. Тому воску для мене виявилося достатньо.

НАРЕШТІ спробувала гель для брів від “ZOLA”

На сайті представлено три обʼєми (15 мл, 30 мл та 50 мл). Ціна між 15 та 30 мл, коли я замовляла, різнилася лише на 30 гривень, тому, звичайно, придбала 30 мл. Продукту багато, впевнена, що вистачить на довго. Можна навіть поділитися з мамою чи сестрою (відділити лопаткою в якусь ємність, якщо для вас буде забагато).

Як для моїх брів — фіксує добре, можна вкласти в той напрямок, який вам подобається, до висихання брови виглядають як після ламінування, білого нальоту немає.

Щіточка непогана, але має мінус — вона крутиться. Я для себе знайшла вихід: потрібно просто її підкрутити, після цього крутитися в мене вона перестає. Або ж можна замовити окремо ще силіконову, думаю, на ній ще менше буде залишатися продукту та можна підібрати по довжині під індивідуальні потреби і так далі.

Оформлення мені подобається, гель дуже гарного відтінку в коробочці (на вигляд як желе з лісових ягід🥰). Щіточку потрібно буде класти до косметички або в коробочку разом із гелем, бо до баночки з гелем вона не кріпиться.

Я б поставила цьому гелю 4,5 зірочки: великий обʼєм, гарно виглядає, мої брови добре вкладає. Ціна відповідає якості та обʼєму (щодо обʼєму - то для такої ціни його навіть забагато).

З мінусів: виробнику потрібно продумати деталі щодо кісточки або нам приловчитися правильно нею користуватися.

gossip_girl
1
Підписники
0