#testmakeupclub
Відгук на б’юті-бокс від Clinique: Розкішний догляд за шкірою та віями
Щиро ділюсь своїми враженнями про два чудових продукти, які увійшли в бокс: Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara та Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator.
Інтенсивно зволожуючий гель тривалої дії 100 годин зволоження
Це справжнє відкриття для моєї шкіри. Вже після першого використання відчула, як гель глибоко проникає,даруючи неймовірне зволоження та свіжість. Засіб миттєво вбирається, не залишає жирного блиску, що є дуже класним плюсом для мене. Результат – рівний тон, гладка і сяюча шкіра.
Що мене особливо потішило – шкіра залишається зволоженою навіть після вмивання! Вже після кількох застосувань шкіра стала гладкою, сяючою, з рівним мікрорельєфом. Крем ідеально підходить як для ранкового, так і вечірнього використання, його можна використовувати як основу під макіяж (з чим він ідеально справляється) або навіть як експрес-маску для зволоження.
Активні інгредієнти:
- Біоферментоване алое вера: Забезпечує глибоке зволоження та живлення шкіри.
- Гіалуронова кислота: Відома своїми здатностями утримувати вологу, сприяє зволоженню та розгладженню шкіри.
Як використовувати:
- Щоденний догляд: Вранці та ввечері наносьте гель на чисту шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами.
- Основу під макіяж: Завдяки легкій текстурі гель чудово підходить для використання як базу під макіяж.
- П’ятихвилинна маска: Нанесіть товстий шар гелю на обличчя і залиште на 5 хвилин для експрес-зволоження.
Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
Чудова туш для створення виразного погляду. Вона рівномірно наноситься й не осипається. Вії виглядають об’ємними та насиченими, без ефекту важкості. Добре підходить для щоденного використання.
Взагалі, мої вії від природи підкручені та достатньо довгі, тому, мені майже будь-яка туш підходить, але ця ще сподобалась тим, що її легко змити в кінці дня, що є для мене величезним плюсом.
Загалом, туш надає віям об’єму і насиченого кольору вже після першого нанесення, завдяки чому не потрібно наносити кілька шарів (на фото ПІСЛЯ- один шар, котрий я швидко нанесла).
Особлива щіточка:
Щіточка High-Def Wave Brush з міні ворсинками у складі зручно проникає навіть до найменших куточків очей, підкреслюючи кожну вію.
Активні інгриндієнти:
- Ефірні масла кокоса, аргани та моринги: Зволожують і зміцнюють вії, запобігають їх ламкості.
- Мікроволокна: Додають об’єму, роблячи вії густими та довгими.
Підсумок, + та -
Гель:
+ гарне зволоження, засіб забезпечу є рівний тон, гладку і сяючу шкіру
+ слугує чудово базою під макіяж
+ можна використовувати також як маску, продукт 3в1
Туш:
+ порівнюючи з іншими тушами, які у мене були– достатньо легко змивається
+ стійкість ( деякі відгуки були про те, що туш впродовж дня осипається, проте я цього поки для себе не відслідкувала)
- небюджетна ціна
+- мікроволокна у складі, котрі можуть виявити дискомфорт для дуже чутливих очей (судячи із деяких відгуків на даний продукт)
Окремо хочу виділити дуже стильне й естетичне пакування 💚
Наостанок, хочу сказати, що ці продукти перевершили всі мої очікування! Якщо хочете спробувати щось нове для свого догляду або макіяжу – Clinique точно вартує уваги! Тому, якщо ви у пошуках дійсно ефективних та якісних засобів для догляду– ці продукти стануть ідеальним вибором! 🌿
Коментарі (0)