dianakoliadenko_

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Щиро ділюсь своїми враженнями про два чудових продукти, які увійшли в бокс: Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara та Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator.

Це справжнє відкриття для моєї шкіри. Вже після першого використання відчула, як гель глибоко проникає,даруючи неймовірне зволоження та свіжість. Засіб миттєво вбирається, не залишає жирного блиску, що є дуже класним плюсом для мене. Результат – рівний тон, гладка і сяюча шкіра.

Що мене особливо потішило – шкіра залишається зволоженою навіть після вмивання! Вже після кількох застосувань шкіра стала гладкою, сяючою, з рівним мікрорельєфом. Крем ідеально підходить як для ранкового, так і вечірнього використання, його можна використовувати як основу під макіяж (з чим він ідеально справляється) або навіть як експрес-маску для зволоження.

Активні інгредієнти:

• Біоферментоване алое вера: Забезпечує глибоке зволоження та живлення шкіри.
  • Гіалуронова кислота: Відома своїми здатностями утримувати вологу, сприяє зволоженню та розгладженню шкіри.

Як використовувати:

• Щоденний догляд: Вранці та ввечері наносьте гель на чисту шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами.
  • Основу під макіяж: Завдяки легкій текстурі гель чудово підходить для використання як базу під макіяж.
  • П’ятихвилинна маска: Нанесіть товстий шар гелю на обличчя і залиште на 5 хвилин для експрес-зволоження.

Чудова туш для створення виразного погляду. Вона рівномірно наноситься й не осипається. Вії виглядають об’ємними та насиченими, без ефекту важкості. Добре підходить для щоденного використання.

Взагалі, мої вії від природи підкручені та достатньо довгі, тому, мені майже будь-яка туш підходить, але ця ще сподобалась тим, що її легко змити в кінці дня, що є для мене величезним плюсом.

Загалом, туш надає віям об’єму і насиченого кольору вже після першого нанесення, завдяки чому не потрібно наносити кілька шарів (на фото ПІСЛЯ- один шар, котрий я швидко нанесла).

Особлива щіточка:

Щіточка High-Def Wave Brush з міні ворсинками у складі зручно проникає навіть до найменших куточків очей, підкреслюючи кожну вію.

Активні інгриндієнти:

• Ефірні масла кокоса, аргани та моринги: Зволожують і зміцнюють вії, запобігають їх ламкості.
  • Мікроволокна: Додають об’єму, роблячи вії густими та довгими.

Гель:

+ гарне зволоження, засіб забезпечує рівний тон, гладку і сяючу шкіру

+ слугує чудово базою під макіяж

+ можна використовувати також як маску, продукт 3в1

Туш:

+ порівнюючи з іншими тушами, які у мене були– достатньо легко змивається

+ стійкість ( деякі відгуки були про те, що туш впродовж дня осипається, проте я цього поки для себе не відслідкувала)

- небюджетна ціна

+- мікроволокна у складі, котрі можуть виявити дискомфорт для дуже чутливих очей (судячи із деяких відгуків на даний продукт)

Окремо хочу виділити дуже стильне й естетичне пакування 💚

Наостанок, хочу сказати, що ці продукти перевершили всі мої очікування! Якщо хочете спробувати щось нове для свого догляду або макіяжу – Clinique точно вартує уваги! Тому, якщо ви у пошуках дійсно ефективних та якісних засобів для догляду– ці продукти стануть ідеальним вибором! 🌿