Мілена

Серія для волосся з TikTok

Серія для волосся з TikTok

Ця серія вилазила мені всюди де тільки можна, тому я не змогла пройти повз. Але ціна цієї серії досить не маленька, тому я довго вагалася. Знайомство я почала з придбання пробників, що дуже зручно. Купивши 2-3 пробники ви зрозумієте на 100% треба вона вам чи ні. Але зараз дуже складно їх придбати, бо майже ніколи не має в наявності.

Що ж спробувавши пробник мені сподобався ефект. Тому в мене з'явилася повнорозмірна версія, користуюся тільки цією серією вже приблизно 2.5 тижні.

Шампунь - має густу текстуру та досить економний розхід, для повноцінного миття голови мені вистачило 2 натискання (на промивання волосся 2 рази), добре піниться, тому другий раз вам треба буде взагалі горошина. Добре очищує та волосся залишається свіжішим на трохи довше (2 дні волосся виглядає нормально, хоча зазвичай на 2 день вже не дуже), в мене жирна шкіра голову, тому чисте волосся на 3-4 дні - це нереально, якщо в вас так виходить, то це означає - що в вас нормальний тип шкіри, до цього був просто не правильно підібраний шампунь. Не пересушив шкіру, не викликав подразнення та лупу.

Кондиціонер - розхід тут, як і зазвичай. Дає гарний блиск, класно розгладжує волосся, з ним волосся до наступного миття залишається гладеньким. Але він працює більше на зовнішній ефект, ніж всередині волосся. Але мені сподобався, для наповнення волосся з ним просто використовуйте маски та/або салонне лікування волосся.

Щодо запаху всієї серії він специфічний для шампуню, але мені нормально, не смердить, як хтось каже. За час використання взагалі до нього звикла.

Мені дуже сподобалась серія, але виловлювати її у наявності, напевно, я не буду, бо вона досить рідко є в наявності, можливо це зміниться з часом.

Якщо ви хочете дуже спробувати, то раджу почати з пробників, а потім спіймати по знижках. Загалом серія на 5/5.