red_dragon

MAKEUP: багато різних дрібничок

Кур'єр MAKEUP доставив мої коробочки прямо на роботу! Нарешті приїхали поповнення моїх засобів та різні корисні дрібниці, які я хотіла придбати. Що ж у коробочках?

Олія косметична кокосова Flora Secret

Досить часто використовую кокосову олію для масажу та зволоження шкіри, моя олійка від Hillary закінчилась, тому вирішила замовити нову, міні-формат мені знадобиться, скоро розповім чому

Пінка для обличчя FarmStay Avocado Premium Pore Deep Cleansing Foam

Постійно купую щось від Farmstay, ця піночка для мене зовсім нова, обов'язково напишу детальний відгук!

Інтенсивний денний крем для всіх типів шкіри Satara Dead Sea Intensive Day Cream For All Skin Types (пробник)

З цим брендом ми ще не знайомились, хочу це виправити та спробувати щосб новеньке..

Крем для шкіри навколо очей Satara Dead Sea Anti Wrinkle Eye Cream (пробник)

Вирішила додати і кремчик під очі у свій тест-драйв!

Крем для гоління з екстрактом евкаліпта й ментолу Proraso Green Line Refreshing Shaving Cream (пробник)

Пробнички на акції - моя слабкість

Нічний крем для обличчя з центелою азіатською Ayoume Enjoy Mini Night Cream

Має багато гарних відгуків, тому вирішила спробувати. Моя шкіра дуже часто потребує заспокійливої дії

Зволожувальна тканинна маска для обличчя з алое FarmStay Real Aloe Vera Essence Mask

Постійно купую тканеві маски для обличчя та влаштовую собі день релаксу, ця масочка мені подобається, тому купую постійно

Зубна паста "Елмекс" для чутливих зубів з амінофторидом Elmex Sensitive

Обов'язковий товар в моєму кошику для догляду за зубками

Azzaro Wanted By Night Парфумована вода (пробник)

Iceberg Change The Flow Туалетна вода (пробник)

Обидва аромати приємні, мені сподобались, а по стійкості подивимось)

ПОДАРУНОК! Дерев'яна щітка з натуральною щетиною для масажу Flora Secret

Щітки, які нажаль не виправдали моїх очікувань

Очищувач язика, блакитний Cosmo Shop

Ще не пробувала у користуванні, але дуже цікаво виглядає

Шпатель-масажер двосторонній, рожевий Cosmo Shop

Приємний на дотик силікон, не дряпає, м'якенький.

Вичавлювач для тюбиків CS65, жовтий, кіт

Маю декалька паст, тому вирішила придабти цей кумедний аксесуар та перевірити його в дії

Пластикова миска для косметичних продуктів CS097P, d 8.5, з лопаткою, малинова Cosmo Shop

Для замішування альгінатних масочок, саме те, що треба!

Ароматичні палички "Сандал" Good Sign Company Sandal Wood Aromastick

В останній момент вирішила додати у кошик, бо ще ніколи не запалювала арома-палички