Nudestix
Веганська косметика
З брендом Nudestix я познайомилася не так давно, але ті продукти які я пробувала, мені сподобались. Ще раніше в мене були тіні в олівці кремові, бронзер та матовий мультистік, дуже класні та стійкі засоби. Сьогодні хочу розповісти про мультистік, рум'яна та олійку для губ.
Gel color lip+cheek balm in Posh, це мультистік для обличчя та губ, в мене мініатюра 2,5 грами, вироблений в Німеччині. Фініш у цього засобу сяючий, текстура бальзамна, тому для обличчя в якості рум'ян його мені не зручно використовувати, а от для губ використовую з задоволенням. Аромату немає, колір рожевий, нейтральний, на губах виглядає як сяючий бальзам, але без блискіток. Комфортний, липкість мінімальна, не дуже стійкий, до першої чашки кави. Перед цим і мене був матовий мультистік, його я використовувала і як рум'яна, і як помаду.
Nudies bloom all over face dewy color in Sweet peach peony, це кремові рум'яна в стіку, повнорозмір 7 грам, виготовлені в Кореї, неароматизовані. Дуже зручно, що з одного боку є пензлик, яким можна розтушувати рум'яна. Текстура кремова, без блискіток, вони повністю не фіксуються, тому краще трохи припудрити. Відтінок дуже гарний бежево-персиковий, чудово освіжає обличчя.
Hydra-Peptide Lip Butter in Sugar plum, олійка для губ з маслом ши та авокадо, 10 мл, виготовлена в США. Зручний аплікатор, приємний солоденький аромат, є охолоджуючий ефект, тому відчувається ще ментол. Дуже приємна та комфортна формула, олійка нелипка, не розтікається, добре живить та зволожує губи. Відтінок окрема насолода, дуже гарний на губах, нагадує помаду Black Honey від Clinique. Губи насичені, але не яскраві. Це прямо мій фаворит останнім часом.
Всі ці засоби є веганськими,то обто не містять в своєму складі елементів тваринного походження.
Коментарі (0)