Netnikaveronika

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Я отримала цей бокс і була приємно вражена пакуванню. Воно точно передає зовнішній вигляд продукту, але водночас залишається мінімалістичним 🩷

#testmakeupclub

Я намагалася спочатку зробити свій власний чесний відгук , але дописи дівчат дійсно дуже цікаві і більшість співпадали з моєю думкою. Мене більше за все перелякало те, що крем не мав захисної плівки від кришкою(тому було відчутя що ним користувалися або робили свотчі.)

Не хочу писати склад, або review від бренду. Маю на меті поділитися моїми враженнями

Перше: крем має гелеву текстуру, яка швидко поглинається, надає шкірі зволоження, аде водночас я витрачаю багато засобу.

Чи є зволоження 100годин? Ні, це просто маркетинг компанії, візуально шкіра зволожена годин 10-12. Зсередини можливо 30 годин, зволоження дійсно краще ніж у більшості кремів

Якогось аромату від крему я не відчула. Для фото я зробила свотч на руці і відчула приємну прохолоду, це великий плюс 🩷

Цей гель і справді можна використовувати як маску. Використавши достатньо продукту у мене було відчуття ніби після знаття тканиної маски

Вії на очах у мене різні, справа вони опущені донизу, і ця туш не змогла їх підкрутити. я намагалась нашаровувати, але вона лише склеювала вії.

Обєму туш не надає, вона подовжує за рахунок ворсинок. Мені єфект не сподобався, вії тоненькі але довгі. Можливо це моя помилка; бо я не користуюся зірочками такого типу, надаю перевагу силіконовим.

Для фото я намагалася ще прочесати вії щіткою для брів, аби хоч якось розподілити вії🥲Отже ціна не дорівнює якості.

У мене вже був такий негативний досвід із тушшю від Dior, вона мала таку саму щітку, Мені було важко наносити продукт, але вона ще й осипалась і залишала сліди під або над очима і майже не висихала.