gossip_girl

Мої БʼЮТІ-СКАРБИ, яким місце у сейфі

Мої БʼЮТІ-СКАРБИ, яким місце у сейфі

Надзвичайно стійкі, залишають за собою шлейф і мають дуже приємний вишуканий солодкий аромат. На одязі відчуваються ще кілька днів. Для мене ці парфуми ідеальні як за стійкістю, так і за букетом запахів.

Хіба ви б не хотіли бути богинею, яка залишає після себе шлейф квіткового аромату з нотами соковитого мандарину, вишуканого бергамоту, запашного лимону та відтінок іланг-ілангу? Із цими парфумами весь світ буде біля ваших ніг.

Кому до душі солодкі нотки у парфумах — має сподобатися цей аромат.

З ними можна створювати будь-які образи – від ніжної та романтичної леді до зухвалої та пристрасної кокетки💞

Я довго шукала для себе рідкі румʼяна. Хотіла спробувати щось нове, окрім сухих текстур. Обирала за відгуками (дякую вам, дівчатка) і не прогадала. Приємна текстура, можна корегувати насиченість кольору від ніжно-рожевого природнього кольору до ефекту «барбі»: усе залежить від кількості продукту та розтушовування. Я наношу по півгорошинки на кожну щічку, розтушовую пальцями, а потім пензлем — виходить природньо. Розхід мінімальний: румʼяна досить пігментовані, тому потрібно півкраплинки на одне використання. Тож вистачає на довго)

Уже втретє купую цей крем, і він подобається мені, як вперше. Легка приємна текстура, без різкого запаху, гарно розподіляється по обличчю, не надто жирний, словом, мені подобається за всіма параметрами. На жаль, не має spf, але на холодні пори року — ідеально, хоча я використовую і влітку.

Після того, як регулярно почала ним користуватися — повністю зникли шелушіння в зоні носа, що мене турбувало. Також підходить як база під тон. Упакування продукту в тюбику чудове тим, що бактерії в крем точно не потраплять, і ваше обличчя буде чисте і сяюче, без зайвих почервонінь.

gossip_girl
1
Підписники
0