Мисткиня🎨

Дитяча зубна паста

Дитяча зубна паста

Вітання, паняночки!

Як важливо привчити дитину до щоденного чищення зубів. І вцому нам допомагає чудова зубна паста німецької якості (виготовлена за німецькою технологією під контролем та за рецептурами компанії Das Experten Corporation) das experten "Веселі Мікробчики".

Вона має ряд переваг:

- підходить для найменших,

- цілком безпечна при випадковому проковтуванні,

- зі смаком полуниці (хоча мені трохи схоже на ананас),

- без фторидів і SLS,

- із натуральним підсолоджувачем ксилітом,

- має в складі новітній антимікробний пептид Gh12, який зарекомендував себе, як ефективний засіб профілактики карієсу.

Від виробника:

Пептид Gh12 має селективну пригнічуючу дію на Streptococcus mutans - мікроорганізм, який є основною причиною виникнення карієсу. Ксиліт ( або ксилітол) - природний підсолоджувач - є таким собі антагоністом по відношенню до карієсогенних бактерій. Він гальмує їх розмноження включаючись у метаболізм вуглеводів через фруктозо-трансферазну систему. Щоденне використання зубної пасти "Веселі Мікробчики" дозволяє витіснити штами шкідливих мікроорганізмів на користь корисних культур нормальної мікрофлори. Це допомагає зменшити ризик пошкодження карієсом молочних зубів у дітей та запобігти виникненню запалень ясен.

Склад: Silica, Glycerin, Cellulose Gum, antimicrobial peptide Gh12, Xanthan gum, Guar gum, LS30, Xylitol, PEG-300, Potassium sorbate, Sodium pyrophosphate, Aroma, Aqua.

Використання досить економне. Об'єму 50 мл вистачає майже на два місяці, адже пасти потрібно зовсім трохи. Вона ніжно-рожевого прозорого кольору, має приємний фруктовий запах і солодка на смак. У процесі чищення утворюється багато піни.

Моя доня в захваті від цієї пасти, тому із задоволенням чистить зубки двічі на день.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Дитяча зубна паста
Дитяча зубна паста