Olga Vyhivska🌷

Dove Go Fresh та чим відрізняються дезодоранти від антиперспірантів

Dove Go Fresh та чим відрізняються дезодоранти від антиперспірантів

Дезодорант-стік «Груша і Алое» це антиперспірант, який збагачений натуральними екстрактами, завдяки яким засіб дарує шкірі приємний свіжий аромат. Продукт на ¼ складається із зволожувального крему.

Аромат "Груша і Алоє" солодкуватий, нагадує дюшес, тому, якщо ви не любите солодкі антиперспіранти, то саме цей вам не підійде.

Я кожен раз купую новий антипірсперснт, щоб не було звикання. Одні з моїх улюблених, це антипірсперанти від VICHY та Elizabeth Arden, але можу сказати, що цей стік від DOVE достойний конкурент. Його дія мені подобається, добре виконує свою функцію.

Нижче більш детальна інформація про антиперспірании і їх різницю з дезодорантами.

Антиперспіранти — це засоби особистої гігієни, призначені для зменшення потовиділення, особливо в областях, де це може бути небажаним. Вони працюють шляхом блокування потових залоз, зазвичай завдяки активним інгредієнтам, таким як алюмінієві солі (наприклад, алюміній хлоргідрат або алюміній цирконій). Ці речовини утворюють гелеподібний шар на поверхні шкіри, який тимчасово закриває пори, що призводить до зменшення кількості поту.

Антиперспіранти відрізняються від дезодорантів, які не блокують потовиділення, а натомість борються з запахом, викликаним бактеріями, що живуть на шкірі. Часто ці два продукти комбінуються в одному засобі.

Використання антиперспірантів викликає певні дискусії щодо безпеки алюмінію в складі, проте наукові дослідження не підтвердили серйозних ризиків для здоров'я. Тим не менш, існують альтернативи, як-от дезодоранти на основі натуральних інгредієнтів, які не містять алюмінію і не блокують потовиділення.

Для кращого ефекту антиперспіранти рекомендується наносити на чисту і суху шкіру перед сном, оскільки тоді потові залози менш активні, і засіб встигає ефективніше заблокувати пори на наступний день.

13 серпня, 2024
Olga Vyhivska🌷
13 серпня, 2024