NikVik

Avenue Des Parfums

Avenue Des Parfums

Моє перше знайомство з цим брендом . І ви знаєте напевно попала в сам центр.

Хоча з першої хвилини дуже сумнівалась і була засмучена , але я спробувала на тілі і тільки тоді зрозуміла - це те що мені потрібно .

Аромат є насиченим і як тільки понюхала кришечку , флакону то аромат сильно бив в ніс . Але в нього є великий секрет при нанесені на тіло не треба нюхати аромат на тому місці де був вприск , а потрібно просто насолоджуватися.

Не даремно авторами бренду було написано . Fresh Lille - надзвичайний аромат, спеціально створений для вишуканих жінок.

Аромат гарно розвивається при русі тіла. В перші дні мені постійно пахло і думала , а що то так пахне ? А потім згадувала та цеж я 🤣.

Avenue Des Parfums

Про сам аромат від виробника :

перець , фрезія , яблуко , фіалка , гібіскус , троянда , замша ,сандал , ладан , кедер

Що би я сказала :

Присутня гострота , свіжість і багато квітів .

Але як і писала вище . Оця гострота залишається на тілі , а сам аромат більше нагадує солодку- свіжість квітів .

Якщо ви не є таким експериментатором як , я то Avenue Des Parfums має для Вас маленькі тестуючі пробники і з них ви можете підібрати аромат точно для себе або для близьких бо його упакування теж дуже вишукане і гарно підходить для подарунка .