#testmakeupclub
Ділюсь враженнями від використання косметики Clinique
А на тестуванні були дуже цікаві продукти:
- туш для вій чорна Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
- інтенсивний зволожувальний гель тривалої дії, 100 годин зволоження Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
Це косметика базова, яка потрібна щодня, саме так я нею і користувалась. Туш використовувала в повсякденних макіяжах, а гель був у ранковій рутині.
Розпочну з гелю
З цим засобом у нас склалась любов і повне взаєморозуміння😊
Пакування у нього також дуже приємне скляна баночка, яка важко відчувається в руках упакована у картонну коробку.
Гель не ароматизований, має легкий запах «без запаху»😅. Колір - світлий персиковий.
Головна ціль даного засобу - це зволоження, яке ґрунтується на основі ексклюзивної запантентованої технології біоферментованого алое вера та гіалуронової кислоти. Завдяки цьому гель проникає на 10 шарів усередину шкіри, дарує їй гарний колір та сяйво, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу.
За текстурою він приємний, не силіконістий, я б навіть сказала бархатистий. Після нанесення справді одразу відчувається приємне зволоження. Гель швидко всотується залишаючи красивий природний трошки сяючий фініш (у мене комбінована шкіра, тому вона апріорі не буває глухо матовою). Немає обтяження чи ефекту плівки. Не скочується.
Гель прекрасно показав себе в якості бази під макіяж. На нього також добре лягає сонцезахисний крем.
Щодо дії на шкіру - бачу розгладження, зволоження (зроз уміло), гарний тон шкіри, красиве сяяння, не закупорює пори і не викликає подразнень чи висипань. Я ним дуже задоволена і користуюсь щодня!
Тепер про туш. В ній виявила один мінус.
Пакування. Його неможливо не відмітити. Сама туш упакована в картонну коробочку симпатичного дизайну. На ній вказана вся потрібна інформація та на фото зображено наглядний ефект.
Флакон туші оформлений шикарно, красивого зеленого кольору металік. Тільки подивіться, як на ній виграють промінчики сонця.
Щіточка дуже зручна, не силіконова, а саме з щетинками, форми ялинки. На ній достатня кількість туші, обмежувач добре знімає залишки.
Нею легко профарбувати вії від коренів до кінчиків.
Консистенція якраз «робоча», густенька і пластична. Цікаво, що в туші є мікроволокна (їх видно на фото), вони зовсім не завдають дискомфорту очам і мають призначення зміцнювати вії. Туш швидко сохне і тому фіксує та тримає вії піднятими, відкриваючи погляд.
Добре пігментована. На фото можете побачити як виглядає нанесений один та два шари. Вії виглядають елегантно, без павучих лап чи комків.
- 1 шар нанесення дає легкі природні вії, трошки подовжені та об’ємніші. Вони виглядають легко та повітряно
- 2 шари вже надають більш яскравішого ефекту (я таке люблю), нашаровується без проблем і навкруги повіка не брудниться.
На очах відчувається, що формула не проста. Вії не стають дубовими, туш їх зовсім не обтяжує. Дарує максимально комфортні відчуття.
Єдиний мінус, який я виявила - вона під кінець дня все-таки має осипашки. Не критичні але вони є, хоча і заявлено, що не осипається.
Змивається вона легко. Розчиняється водою, я змиваю її міцелярною водою або гідрофільною олією.
Коментарі (0)