OKazkova

Файне за всіма параметрами

Файне за всіма параметрами

Що для вас є найважливішим при виборі мила? Його дизайн? Його аромат? Його склад? Відчуття після його використання? Або, можливо, все одразу?

Нещодавно я познайомилась із чудовим українським брендом Honest Products, і цей допис про мило, яке сподобалось мені за всіма параметрами - Hand Soap JAR №11.

Паковання. Баночка об’ємом 500 мл зі зручним дозатором, який видає необхідну кількість засобу. Дизайн лаконічний, у білому та чорному кольорах. Файно впишеться у будь-яку ванну😏 На зворотному боці баночки є вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, умови зберігання, контакти виробника і склад.

Склад мила не найм'якіший, але цілком нормальний, і навіть збагачений парою корисних компонентів.

• За зволоження та заспокоєння шкіри відповідають Panthenol та Aloes Succus
  • Піноутворення забезпечують Sodium Laureth Sulfate, Coco glucoside, Cocamidopropyl Betaine та Cocamide DEA
  • За гарну текстуру відповідають емульгатори, регулятори та загущувачі: Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate (and) Laureth-3 (and) Dipropylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
  • Тривалим зберіганням мило завдячує безпечному консерванту Sodium Benzoate
  • рН регулює Citric Acid
  • а прекрасний аромат дарує Parfume

Аромат мила приємний, насичений. За описом це амбра, ветивер, кардамон і ваніль. Для мене це цільна гармонійна композиція, і найбільше відчуваю тут саме трав’яні ноти. Мабуть, так і пахне ветивер🥰 Після ретельного змивання аромат майже не відчувається на шкірі і не перебиває аромату кремів для рук.

Консистенція мила прозора, гелева, середньої густини, комфортна. Мило легко розподіляється та швидко утворює гарну піну, що дбайливо очищує шкіру.

Відчуття та враження. Я не дуже прискіпуюсь до складу мила для рук. Для мене найголовніший критерій при виборі саме мила - це щоб воно не пересушувало шкіру. І хоч JAR №11 містить не найлагідніший ПАР Sodium Laureth Sulfate, але воно не сушить і не стягує. До нього користувалися милом від одного відомого виробника, яке нещадно сушило шкіру. Тож є із чим порівняти. А от після JAR №11 немає потреби якнайшвидше хапати крем для рук.

Тож мені це мило дуже сподобалось, бо воно:

🫧 має привабливий лаконічний дизайн
🫧 утворює гарну піну
🫧 має дуже приємний аромат
🫧 дійсно делікатно очищує шкіру

Дякую за увагу🫶