Cruelty-free догляд за шкірою обличчя
Мої улюблені засоби для догляду 💕
Щиро вітаю!
У своєму першому дописі у цьому міні-блозі я хочу розповісти про два своїх найулюбленіших засоби для догляду за обличчям, які точно вартують уваги. До того ж, я порівняю їх з іншими хітовими засобами та розповім про переваги саме цих двох обраних мною.
Приємного перегляду ☕️
Догляд за шкірою обличчя для мене є дуже важливим. Тому що, на мою думку, це не тільки про красу, але й про турботу про себе. Це про гарне самопочуття і самооцінку. Про ту саму сомодисципліну, яка може врятувати настрій зранку або ввечері.
Сьогодні я хочу познайомити вас із двома засобами догляду, завдяки яким я впевнено почуваю себе навіть без макіяжу:
• Сироватка з гіалуроновою кислотою The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
• Натуральні зволожувальні фактори The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Чому я обрала саме “The Ordinary”
1. Етика бренду. В першу чергу, хочу відмітити, що виробником є Канада. Я дуже радію тому, що ці якісні продукти дають відмінний результат, але й при цьому НЕ тестуються на тваринах 🐰 Схвалені "Leaping Bunny". Тестуються людьми.
2. Філософія бренду. Коли я купую будь-який засіб, одразу перевіряю його склад. На даний момент бренд "The Ordinary" не використовує такі складники як:
- віддушки;
- сульфати (SLS, SLES);
- парабени;
- інгредієнти тваринного походження;
- мінеральні олії;
- силікони;
- формальдегід;
- ефірні олії;
- синтетичні барвники.
3. Ефективність за більш привабливою ціною у порівнянні з іншими брендами. У продовженні я порівняю крем "The Ordinary" з іншими конкурентними брендами.
Сироватка з гіалуроновою кислотою The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Моє знайомство з брендом почалося саме з цієї сироватки. Відмінно виконує свої функції. Розглажує дрібні мімічні зморшки, насичує шкіру вологою, а вітамін В5 у складі заспокоює шкіру. Шкіра виглядає доглянутою та в цілому здоровою.
Ще один плюс для мене. Завдяки тому, що я зміцнила барʼєр шкіри, стан моєї шкіри покращився настільки, що мене майже не турбують висипання (привіт, гормони, стреси).
Консистенція приємна, як і ледве відчутний запах. Наносити потрібно на злегка вологу шкіру, по масажувати до поглинання, що відбувається швидко. Ніякої липкості після нанесення - лише приємні відчуття зволоженності.
Натуральні зволожувальні фактори The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Сироватку потрібно закривати кремом. Зараз користуюся саме цим від "The Ordinary". Своїм вибором цілком задоволена. Дуже економний у використанні, має щільну текстуру, але при нанесенні на шкіру цієї щільності не відчуваю. Навпаки, шкіра дихає і не блищить, так як часто буває з кремами. Тобто пудру використовувати не потрібно. Пори не закупорює, важкості на обличчі також не відчуваю. У дуеті із вищезгаданою сироватку дає прекрасний результат.
Порівняння з іншими хітами
"Vichy"
До цього крему від "The Ordinary" я користувалася аптечним Mineral 89 72h moisture boosting cream від "Vichy". Достатньо гідний крем, але обличчя блищить після нього, в цілому сподобався, але чогось мені не вистачило щоб повторити покупку. Дуже приємний аромат і відчуття на обличчі після нанесення. Ставлю 4 ⭐️
"Clinique"
Не подобаэться ВНТ у складі. Також не так приємно відчувається на обличчі через силікони. Мені не зрозумілий ажіотаж навколо цього засобу. Вважаю, що виробнику потрібно доопрацювати формулу на покращення. Ставлю 3 ⭐️
Дякую за увагу! Сподіваюся, що мій допис буде для вас корисним.
Бережіть себе і своїх рідних.
З найдобрішими побажаннями 💌
Коментарі (0)