Missmili

Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Згадайте, як після довгої мандрівки, заходячи у власну оселю, ви відчуваєте цей рідний і знайомий аромат! Цей аромат асоціюється з безпекою, комфортом і сім’єю, і, напевно, саме його найбільше не вистачає, коли ви далеко від дому.

Кожна оселя має свій індивідуальний і неповторний аромат — це може бути мамина випічка, запах квітів на підвіконні або ж вірні й віддані домашні улюбленці, які слухняно вас чекають.

Тому аромати для дому — це не просто запахи. Це про комфорт, затишок і відчуття, що ось, нарешті, ви вдома!

Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Для знайомства з брендом я обрала аромат для дому Bergamot & Flower.

Це квітково-акватичний аромат. В його початковій ноті присутній бергамот, який додає композиції цитрусових нот. У нотах серця — водяний гіацинт, жасмин і троянда, які урівноважують цитрусові нотки і вносять свіжість та квітковість.

Наприкінці розкривається білий мускус зі своїм м’яким і кремовим звучанням.

Це красива і цілісна цитрусово-квіткова композиція, що звучить свіжо та злегка солодко, змінюючись протягом дня — від квіткових до цитрусових нот. Ідеальний аромат для спальної кімнати!

Пляшечка виглядає стильно та лаконічно, чудово доповнюючи туалетний столик.

Аромат стійкий і відчутний протягом усього дня, але при цьому не набридає і не звучить нав’язливо. Виробник також рекомендує періодично прокручувати палички у пляшечці для кращої ароматизації кімнати.

Я дуже задоволена цим ароматом. У ньому чудово поєднуються свіжість, квітковість і краплинка солодкості! Це ідеальне поєднання для створення розслаблюючої та затишної атмосфери.💐