Красиве волосся з любовʼю до тварин ♡ ♡ ♡
Як стати власницею сяючого та здорового волосся за допомогою продуктів, які не тестуються на беззахисних тваринках.
Вітаю вас, красуні 🩷
Сьогодні ми поговорімо як зробити так, щоб ваше волосся стало вашою прикрасою. Щоб воно було красивим настільки, щоби ви і без макіяжу почувалися себе пречудово. ✨
Я пройшла шлях від втрати 2/3 частин свого волосся. Я плакала, я була у розпачі. Але цей досвід був необхідний для того щоб зайнятися своїм здоровʼям і як результат — волоссям. Зараз, мої любі читачі, я з великим задоволенням поділюся з вами моїми секретами, що саме необхідно для здорового волоссячка.
В мене також є пост про догляд за обличчям, який так само не містить жорстокості до тварин, але саме завдяки цим засобам, я полюбила себе без макіяжу.
Приємного і цікавого вам перегляду ☺
З чого з розпочати? 💁🏽♀️
Розпочати потреба з турботи про себе, любі дівчата. Підіть до лікаря, здайте аналізи, перевірте своє здоровя. Я знаю про що кажу, бо сама мала 2 дуже серйозні госпіталізації... Тому я вас дуже прошу, будь ласка, піклуйтеся про своє здоровʼя, про свій стан. Наскільки це можливо, відкажіться від часу з телефонами, зайвої інформації, а більше бувайте на свіжому повітрі. Заведіть звичку починати день зі склянки теплої води з медом, а далі після такого маленького кроку, подібно ефекту доміно, вам самим без зусиль захочеться вести більш здоровий спосіб життя. Здоров'я дуже важливе, адже це ваше самопочуття, ваш настрій, ваша енергія. А краса для мене — це про душу 🩷
Харчування 🍋
Ми те, що ми їмо. Є така мудрість. Хай ваша дієта буде збалансованою для користі організму, а не дієтою для схуднення! Давайте змінювати "стандарти краси", давайте будемо другом для нашого організму і допомагати йому функціонувати правильно 🩷
Особисто я періодично приймаю вітаміни і рибячий жир Омега 3. Омега 3 є дуже важливим для роботи нашого організму! І так, я інвестую в своє здоровʼя, а не у декоративну косметику. Це підтверджує мої слова, як і ідею мого блогу, як почуватися себе гарно навіть без макіяжу.
Серед усіх вітамінів Solgar, я обираю для себе Multi-One, рибʼячий жир у мене також від Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate. Обираю саме цей рибʼячий жир тому що він проходить очищення від важких металів.
Але, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед покупкою.
Мої най-найулюбленіші засоби для догляду за волоссям 😍
Як ви вже, мабуть, зрозуміли я дуже люблю догляд, особливо за волоссям. Хочу вас познайомити з моїми улюблечиками 🧴
І це, в першу чергу, засоби бренду Dove, який я ну дуууже люблю 🩷
Dove відомий своїми мʼякими і зволожуючими власивостями. А також активною роботою над руйнуванням стререотипів про те як за очікуваннями суспільства мала би виглядати жінка. А ще, любі дівчата, вони НЕ тестують на тваринах!!! Чи може справжня краса бути пов'язана із жорстокістю? Однозначно НІ.
Згалала цікавий момент! Навіть лікарка-дерматолого свого часу аби вилікувати мені шкіру рекомендувала мені використовувати гелі для души саме Dove...
На фото шампунь та бальзам Dove із серії Long & Radiant і це потрапляння у самісіньке яблучко 😁
Після використання цих засобів Dove
- Волосся дуже мʼягеньке, пухнасте, не обтяжене, а тобто має обʼєм, а це важливо для мого тонкого волосся. Ще воно дуже красиво блищить на світлі ✨
- Я забула про свербіж і лупу. Думаю, до через ніжний склад засобу.
- Окремо про аромат. Дуже жіночний. Схожий на класичний, але з солодкими нотками. для мене, як ароматерапія.
- Повторюся, засоби не стаються на тваринах. Мають відмінне співвідношення ціни та якості. Купую не перший раз.
Також на фото є олійка від Biolage. Використовую її щоби відростити довжину, а значить не стригти волосся. Допомогає. В неї дуже гарний склад ,і попри свою високу ціну, вона свої функції виконує відмінно.
- Волосся і на дотик, і на вигляд, як шовк. Дуже легко розчісується!
- Використовувати треба зовсім трішечки. Одного натиску вистачає на всю мою довжину нижче лопаток.
- Запобігає появі ламкості і посічених кінчиків, особливо в холодні пори року.
- Цей бренд також не тестує на тваринах.
Додатковий догляд 🥥
У Dove в нашій країні нема у продажу масок для волосся. Тому я використовую для додаткового живлення здоровʼя гарячі натуральні олії. Не хочу використовувати те, що тестуваломя на тваринах, а також маю такий момент, що для мене дуже важливо,, щоб усі засоби мали дуже приємний аромат. Тому оливкова, або кокосова олії для мене більш, ніж гарне рішення. Підігріваю у мисочці у мікрохвильовці, потім помірно гарячу олію наношу від коренів до кінчиків. Накриваю пакетом або шапочкою і рушником. Потім декілька годин роблю прибирання, після чого змиваю двічі використовуючи шампунь ☺️
Додаткові поради 🩷
- Не розчісуйте мокре, вологе волосся.
- Не використовуйте гаряче повітря при сушці феном, від прасок та вирівнювачів взагалі пропоную відмовитися. Ви вже красиві від природи!
- Відмовтеся від резинок. Крабики, обідки, косички — найкращі зачіски для здорового волосся.
- Перед миттям голови розчісуйте волосся, від кінчиків до коренів, аби не сплутати його ще більше.
- Не лягайте спати з мокрим волоссям.
Дякую за увагу! Сподіваюся, що мій допис буде для вас корисним.
Бережіть себе і своїх рідних.
З найдобрішими побажаннями 💌
Коментарі (0)