AsyaFox

Medi-Peel Тканинна ампульна зволожувальна маска з екстрактом троянди

З приводу хлопця - не знаю що порадити, а от з приводу масочки для обличчя MEDIPEEL Hyaluron Rose Moisture Ampoule Mask мені є що сказати!

Привіт, це Ася, і сьогодні ми поговоримо як справжні подруги. Чому я вважаю нас подругами? Бо я знаю про тебе всі секрети, наприклад про те, як ти використовувала одноразову маску для обличчя двічі! Але ні, я не засуджую, я тебе дуже розумію.

На огляді Тканинна ампульна зволожувальна маска з екстрактом троянди від Medi-Peel.

По традиції моїх публікацій почнемо ми з опису від представника бренду:

Особливості Hyaluron Rose Moisture Ampoule Mask від MEDIPEEL:

- тканинна основа надійно фіксується на обличчі, не ковзаючи;
- повертає йому здоровий вигляд з приємним сяйвом;
- просочена доглядовою сироваткою з трояндовим екстрактом;
- має сильні живильні, зволожувальні, відновлювальні властивості;
- сповільнює формування передчасних вікових змін;
- коригує видимість наявних зморщок, тонких ліній, пігментації;
- помітно вирівнює відтінок і розгладжує рельєф епідермісу;
- зміцнює його захисний бар’єр, ліпідну мантію;
- перешкоджає трансепідермальній втраті води;
- вітамінний комплекс нейтралізує негативний вплив зовнішніх факторів;
- активно бореться з наявними ознаками дегідратації;
- запобігає повторній появі сухості, тьмяності, лущень.

Багатообіцяючий опис, та що ж думаю я ?

Дана маска має дуже зручне лекало, лягає на обличчя другою шкірою, есенції багато, вистачить аби взяти з пачки і нанести ще й на шию та декольте. Шкіра її просто "випиває", тобто вбирається вона чудово. Не викликає відчуття липкості чи стягнутості обличчя, особливо класно спрацює на сухій зневодненій дермі. Я тримала її 15 хв, потім масажними рухами розподілила по обличчю залишки есенції. Зрозуміло, що за 15 хв "вау" ефекту я не помітила, шкіра сяяла, посвітлішала, візуально стала зволоженою, та відчула дійсно класний ефект вже до наступного дня. Маска посприяла загоєнню мілких висипів, а еластичність шкіри тільки посилилась.

Виходячи з цього, я все ж таки знаю відповідь на питання. що робити якщо хлопець не звертає увагу - приділіть час собі, зробіть масочку, насолодіться моментом любові до себе! Всім цьом.