KsuLv

Пʼянкий аромат звабливості від AVENUE des PARFUMS.

Пʼянкий аромат звабливості від AVENUE des PARFUMS.

Хочу познайомити вас з ароматом, який полонив моє серденько і здивував своєю стійкістю, шлейфовістю і доступністю! Це аромат Sweet Amsterdam від українського бренду Avenue des Parfums.

Про Avenue des Parfums.

Avenue des Parfums — український бренд, заснований у 2016 році, який спеціалізується на виробництві парфумів. Його засновники прагнули створити унікальні парфуми з використанням якісних інгредієнтів, що відображають як сучасні тенденції, так і класичні парфумерні техніки. Avenue des Parfums в перекладі з французької мови - «Алея парфумів». Кожен парфум, створений брендом несе в собі не лише аромат, а й переносить вас у різні куточки світу, знайомить з духом міста, викликає емоції та спогади. Не дарма назва ароматів походить від назви міста.

Після знайомства з Sweet Amsterdam я уявила атмосферу міста і вже мрію туди потрапити!

Пʼянкий аромат звабливості від AVENUE des PARFUMS.
Пʼянкий аромат звабливості від AVENUE des PARFUMS.

Дизайн гарний і лаконічний, хотіла відмітити вишукане пакування парфуму. Без перебільшення можу сказати що це найкраще запакований парфум, який я коли-небудь мала.

🟠 Початкові ноти: апельсиновий цвіт, груша, рожевий перець.

🟠 Ноти серця: жасмин, кава.

🟠 Кінцеві ноти: ваніль, кедр, пачулі.

Відкривається аромат для мене солодкою грушею, наче прохолодний фруктовий коктейль у спекотний день. Відразу після цієї яскравої ноти з’являється теплий рожевий перець. Він додає аромату тонку гостроту, наче м’який удар прянощів, що пробуджує ваші відчуття.

Коли починає розкриватися, на сцену виходить кава — насичена, зваблива. Її димний і трохи гіркуватий характер додає аромату неповторної загадковості. Через деякий час відчуваються благородні ноти пачулі, що мʼяко зігрівають і огортають, ніби в ковдру.

Стійкість гарна, на тілі - 5 год, на волоссі і одязі 12 год.

Вечір - влітку (аромат ідеально підійде як для зустрічі з друзями у затишній атмосфері, так для вечірок)

Будь яка пора дня осінь-зима (завдяки своїм теплим і солодким нотам, цей парфум чудово пасуватиме до холодної пори року, коли хочеться відчувати тепло і затишок).

Sweet Amsterdam від Avenue des Parfums — це пʼянкий і розкішний аромат, який заворожує своєю стійкістю та шлейфовістю. Це аромат жінки, яка завжди знає чого хоче, вона впевнена у своїй красі і не боїться виразити свою індивідуальність.