Olena_

Для тих хто полюбляє суничну туберозу в ароматах.

Всім привіт! Нарешті з'явився час на те щоб знову поділитися з вами своїми враженнями).

Дякую всім хто завітав до мене в минулому looks, там я обіцяла написати про кожен аромат який був зображений на фото, отже поїхали.)

Аромат Lattafa Perfumes Fakhar for Women, ноти які нам пише фрагрантика.

Верхні: Фрукти, Лілія, Гранат, Альдегіди.

Середні: Тубероза, Жасмин, Гарденія, Жимолость, Іланг-Іланг, Троянда, Півонія.

Базові: Ваніль, Білий Мускус, Амброксан, Сандал.

Що відчуваю я, в першу чергу це суниця на першому плані, та яка тільки зірвана в лісі потім відразу тубероза, потім ваніль і мускус, і так для мене вони звучать на протязі всього часу.

Хоч я і чую тут тільки ці ноти але вони не звучать при цьому просто, у них не дешеве звучання а як у люксового парфуму, при чому не дуже бюджетного. Аромат насичений і густий, тому комусь може бути задушливим. Вартість для цих парфумів, для тих хто любить таке направлення - це скарб. Купувала їх ще осінньої пори минулого року за 600 гривень, зараз в районі 1000 гривень по акції можна знайти).

Читала відгуки що вони схожі на L'Interdit Eau de Parfum Givenchy, не можу нічого сказати з цього приводу, я їх не слухала а от на які мені схожі, так це на My Way Giorgio Armani, саме нотою суниці.

Якщо описати коротко то -це солодка, але не приторна, сунична тубероза.

По стійкості: на одязі до прання, на шкірі через годин 5 близько до шкіри. Шлейф у першу годину відчутно на відстані пари метрів, у шлейфі відчутні фрукти принаймні так коментували зі сторони люди).

Полюбляю їх носити в прохолоднішу погоду до +15 через їх насиченість.

Пакування ви бачите яке, нічого поки не облізло), сам флакон пофарбований в білу фарбу а там де фарба рожеве золото - це пластмаса, але при цьому дуже якісна і важка і в житті виглядає норм, хоч мені подобаються більш лаконічні дизайни флаконів.

Надіюсь була корисна. До зустрічі.