Я прийняла важливе рішення!
with sincere understanding
Я прийняла для себе життєво важливе рішення, життєво важливо не для мене, а для інших, для ТВАРИН! Вже кілька місяців, як я відмовилася від косметики та товарів, які тестуються на тваринах, після низки досліджень, щодо знущань та страшених мук для тварин, я відмовилася від такого звірського використання. Ви можете знайти безліч досліджень, розслідувань, статистик та статтей щодо цього. Якщо ви гадаєте, що такими товарами є лише якісь креми чи помадки, ви помиляєтеся, це і зубні пасти, і парфуми, і туалетний папір, і серветки, і товари з рослинних компонентів. Знайти такі товари та бренди не так важко, є різні позначки та вказівки на упаковках, хтось цим щиро пишається, на make up є навіть фільтр в особливостях "не тестувалося на тваринах", таких альтернатив безліч! Я закликаю всіх до такого ж рішення! Я повертаюся до makeup club з новим баченням, вже днями опублікую новий допис щодо бюджетної декоративної косметики, яка відповідає моїм поглядам, сподіваюся і вашим також, можливо маєте здогадки щодо бренду? see you very soon 💜
Коментарі (0)