Приваблює та закохує I Want від Bibliotheque
Колись я почула цей аромат на своій подружці, та в моменті мені стало зрозуміло що це ЛЮБОВ з ароматом вишні 💜
Парфуми I Want від бренду Bibliotheque, є улюбленцем в моїй колекції парфумів, він на 100% підійде тим хто полюбляє солодкі фруктові запахи ❤️
Я користуючись ними вже 4 роки і точно можу сказати , що це найкращий вишневий аромат який я колись чула в парфумах
Верхні ноти : вишня , лідер та гіркий мигдаль
Нота сердця : вишня, слива,турецька троянда,жасмин та самбак
Базові ноти : ваніль, пачулі,кориця , бензоїн,гвоздика,білий кедр, ветивер,сандал,перуанський бальзам, боби тонка
Під час розпилення, перше що я відчуваю - це вишня. Стигла, соковита і грайлива, вона займає весь простір навколо мене, шлейфом тягнеться по всьому будинку. Вона тут головна. Якщо чесно, я відчуваю постійно тільки її і я отримую велике задоволення під час носіння аромату. Другим за звучанням - мигдаль. Трошки гіркий, але доволі лагідний, він доповнює вишню і не дає скотитися в компот, як часто буває з ягідними ароматами.Під час розпилення, перше що я відчуваю - це вишня. Стигла, соковита і грайлива, вона займає весь простір навколо мене, шлейфом тягнеться по всьому будинку. Вона тут головна. Якщо чесно, я відчуваю постійно тільки її і я отримую велике задоволення під час носіння аромату. Другим за звучанням - мигдаль. Трошки гіркий, але доволі лагідний, він доповнює вишню і не дає скотитися в компот, як часто буває з ягідними ароматами.
Для мене було приємним те, що деякі ноти - не відчуваються окремо. Та ж сама гвоздика, могла повністю перейняти всю увагу на себе. Але ні, вона саме вписалась в аромат, стала прекрасним доповненням , зробивши його більш стійким і живим.
Це аромат, який передає найтепліші спогади, заставляє посміхатися.
Квіти слугують гарною пудрою, але не виділяються.
Більшу частину своєї гри - він майже моно. Мені він не набридає, є невідмінною частиною мого гардероба. Все як я люблю : солодко, пряно, східно і з деякою сексуальністю. Така собі мереживна, червона білизна мого парфумового гардеробу.
Стійкість на тілі доволі гарна : від 4 до 6 годин
На одязі тримається гарно, десь вічність 😄. Шлейф середній, ніжний і п'янкий.
Аромат дуже жіночий, сексуальний , він приваблює та закохує ❤️
Коментарі (0)