Mary Ost

BARBERS | Гель для душу Dallas

BARBERS | Гель для душу Dallas

Всім привіт!

Гель для душу, напевне, один із тих засобів, який займає одне з головних місць на поличці у ванній кімнаті. Я обираю таку продукцію за декількома критеріями - хороший склад, якісні миючі властивості та приємний запах.

Мені довподоби ніжні, чуттєві аромати, а мій чоловік надає перевагу більш насиченим, сміливим, одним словом - чоловічим…

Сьогодні хочу розповісти про чоловічий гель для душу від українського бренду Barbers - Dallas кедр і бергамот.

BARBERS | Гель для душу Dallas
BARBERS | Гель для душу Dallas

Об'єм: 500 мл.

Бренд: Barbers (Україна)

Призначення: очищення, відновлення, тонізування

Класифікація: професійна

Вік: 18+

Склад:

Aqua, Ceteareth-25, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum, CI 15985.

Гель для душу знаходиться у затемненому пластиковому флаконі коричневого кольору. Оформлення стильне та навіть трохи брутальне, що максимально підходить до чоловічої продукції.

Дозатор класичний помповий. Механізм спрацьовує легко, подача засобу економна.

Етикетка містить усю важливу інформацію про гель та виробника.

Колір прозорий, консистенція гелева, помірної густоти, не рідка, що також позитивно впливає на економну витрату засобу.

На мою думку, запах це взагалі фішка цього гелю. У складі є ефірна олія бергамоту та екстракт кедра, які відмінно поєднуються і роблять його аромат не схожим на інші. Спершу гель пахне приємною цитрусовою кислинкою, але вона така м'яка і ніжна, що не лише бадьорить, а й нагадує ароматерапію - коли забуваєш про все і поринаєш у приємні думки. При застосуванні додається тепла нотка кедра і виходить неймовірний ароматний тандем, який легким шлейфом тримається на тілі.

Тут Америку я не відкрию) потрібно нанести гель на губку або безпосередньо на шкіру, спінити та ретельно змити водою.

Почну з того, що гелем користується не лише мій чоловік, але іноді і я😁 Ну не можу я встояти від цього приємного аромату - він не різкий, а скоріш унісекс - і дійсно нагадує сеанс ароматерапії - не знаю у чому магія, але засіб реально бадьорить і піднімає настрій.

Щодо піноутворення, воно у гелю чудове! Піни не забагато й не замало, як раз в міру. Очищення якісне та бережливе - гель не сушить та не стягує шкіру, будь-які неприємні моменти відсутні.

Після змивання не залишається ефекту плівки або невимитості. Шкіра повністю очищена.

Відчуття після прийому душу з цим гелем мене дуже тішать - напевне завдяки натуральним оліям та екстрактам у складі шкіра стає зволожена, мʼяка і дуже приємна на дотик.

Однозначно раджу 👍