ssvlvva

Не розумію… НУ ЩО МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ?!!!

Парфуми — це більше, ніж просто аромат. Це спосіб передати настрій, відчуття або навіть закарбувати пам'ять.🔥 І хоча я досі в пошуку свого ідеального аромату, є кілька, які вже стали частиною моєї історії.

Givenchy L’Interdit — парфум, який я обираю лише для особливих моментів. Їх аромат пахне для мене розкішно, навіть дорого. У них є щось особливе, що підкреслює важливість моменту. З нотами жасмину, апельсинового цвіту та ванілі, цей аромат огортає, наче вуаль. 🥰

Така розкіш не може бути буденною, тому ці парфуми — мій вибір для тих днів, коли я хочу відчути себе особливою. До речі, їхня ціна — приблизно як моя стипендія, що робить цей вибір ще більш продуманим.🤪

Вперше я почула про них від моєї майстрині манікюру, бо мені сподобалось як пахне олійка для кутикул. Вона не прогадала - наразі це мій найулюбленіший аромат з усіх які я коли-небудь нюхала 🥂

Його немає на Make Up, але це український бренд і як бачете в мене його вже не залишилось 🫣

Minimal Romantic Scent я придбала, коли працювала в компанії, де збираються надзвичайно круті люди "Minimal". Це був незабутній досвід, і ці парфуми стали символом цього періоду. З верхніми нотами бергамоту та пряного мандарину, цей аромат одразу захоплює увагу. Згодом розкривається букет з білої фрезії, польових квітів та троянди, що створює романтичний настрій. А завершують цю композицію теплі ноти кедру та сандалового дерева. 🌲

Вони пахнуть для мене ранньою осінню, яку я обожнюю, коли природа починає змінюватися і в повітрі відчувається легкий вітерець.😍

Ariana Grande Sweet Like Candy — мій улюблений аромат для кожного дня, який я купила в Чехії. Він дійсно дуже швидко закінчився, настільки він мені подобався. Цей парфум — солодкий та грайливий, з нотами ягід, маршмеллоу та ванілі. Він був ідеальним для буденних моментів, додаючи їм трішки солодкого настрою. Я б дійсно купила ще одну упаковочку, але ціна кусається🥺

Зараз мій щоденний вибір — Bi’es Blossom Avenue Eau de Parfum. Я теж придбала його в Чехії, і він став моїм ароматом для повсякденного використання. Цей аромат — свіжий та квітковий, з нотами жасмину, лілії та фруктів. Він легко підходить для будь-якого дня, додаючи легкості та світла в повсякденні моменти.

Написавши пост, я дійсно зрозуміла які ноти мені справді подобаються: жасмін, фрукти, ваніль. Але, незважаючи на це, я все ще в пошуку того самого аромату, який стане моїм фірмовим. Тому я продовжую цікавитися новими парфумами, відкривати для себе щось нове і, можливо, зовсім скоро знайду свій ідеальний аромат.