Бюджетний, дієвий і пахне парфумом
Натуральний дезодорант "Зелений чай" від Comex
Моє знайомство з дезодорантами від Comex відбулося ще навесні. Тоді я обрала аромат "Півонія" і була приємно вражена якістю та ефективністю дезодоранту при його дуже бюджетній вартості. Тож, коли “Півонія” закінчився, я вирішила продовжити дружбу з дезодорантами бренду і придбала новий аромат "Зелений чай".
Паковання. Кульковий дезодорант об’ємом 50 мл з ніжним дизайном. Спереду назва, зі зворотного боку вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, умови зберігання, контакти виробника та склад.
Склад натуральний:
- На першій позиції - гідролат зеленого чаю, що володіє антисептичними та заспокійливими властивостями
- На другому місці - рослинний гліцерин, що відповідає за зволоження шкіри.
- Захист від запаху поту забезпечують натуральні алюмокалієві галуни (Potassium alum), що стоять на третій позиції у складі. Думки щодо алюмокалієвих галунів різняться, втім найчастіше вони все ж вважаються безпечними.
- Далі у складі ксантанова камідь, Д-пантенол, органічний екстракт кокосу, рослинні консерванти та парфумерні компоненти.
Консистенція. Прозора рідина, що вбирається повністю протягом 3-5 хвилин, в залежності від нанесеної кількості. Комфортно відчувається на шкірі. Слідів на одязі не залишає.
Аромат. Опис виробника: “класичний аромат свіжості та пікантності цитрусових, в серці якого чітко звучить прозора нота зеленого чаю, що розкриває ніжну мелодію квіткової симфонії” - так красиво🥰 Мені аромат дезодоранту "Зелений чай" дуууже нагадує Green Tea від Elizabeth Arden (і не дивно😏), а я до цього парфуму маю ніжні та теплі почуття. Тож аромат дезодоранту мені дуже подобається. Він відчувається від пляшечки та в процесі нанесення, а потім поступово затихає.
Ефективність. "Зелений чай", як і "Півонія", приємно вражає своєю дієвістю. Він не блокує виділення поту, але ефективно запобігає появі неприємного запаху. Протягом цілого дня. Звісно, після активностей (типу тренувань) краще його поновлювати. Але загалом це крутий надійний дезодорант, та ще й за надзвичайно приємною ціною.
Щиро рекомендую придивитися до дезодорантів Comex, тим паче, що у бренду гарний вибір ароматів на будь-який смак😉
Якщо цікаво, ось огляд на дезодорант “Півонія”: https://club.makeup.com.ua/post/39200/
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)