Stassyababy

Avenue Des Parfums: Elegant Cannes - розкіш у кожній ноті

Avenue Des Parfums: Elegant Cannes - розкіш у кожній ноті

Це нішева парфумована вода, яка занурює вас у світ вишуканості та гламуру.

Аромат, який захоплює з першої хвилини
ElegantoCannes - це квітково-фруктовий гурманський аромат, що розкриває неймовірну жіночу енергію. З першого подиху відчуваєш нотки соковитої груші 🍐 та свіжої чорної смородини🫐 . У серці аромату розцвітає благородний ірис🌷 , жасмин та апельсиновий цвіт🌼 , що дарують ніжність та шарм. Завершальним акордом звучать солодке праліне , ваніль, пачулі та насичені боби тонка , створюючи теплий і чуттєвий шлейф.🦋

Група товару: парфумована вода
Тип аромату: гурманські, квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Об'єм: 50ml

Упакування, що закохує з першого погляду
Коробочка зі стилізованою картою Канн – вишукана й продумана деталь, яка відразу налаштовує на романтичну подорож . Флакон, виконаний з товстого скла, виглядає мінімалістично та елегантно. Його дизайн так само вишуканий, як і сам аромат. Важливо відзначити, що парфуми залишаються безпечними для вашого світлого вбрання – вони не залишають слідів .

Ідеальний вибір для кожного сезону
Elegance Canne чудово доповнить ваш образ навесні чи восени .Він переносить у світ розкоші, нагадуючи про знамениті аромати Armani Si та Lancôme La Vie Est Belle. Його стійкість і невеликий шлейф додають відчуття тривалого комфорту, а аромат залишається на одязі до тих пір, поки його не виперете.

✈️Висновок: Лазурний берег у флаконі
Цей парфум – це мрія про Канни у кожному вдиху. Разом з Elegant Cannes хочеться придбати квиток на літак та насолодитися прогулянкою уздовж Лазурного узбережжя, заглиблюючись у вишуканість і чарівність цього аромату.

Avenue Des Parfums: Elegant Cannes - розкіш у кожній ноті
Avenue Des Parfums: Elegant Cannes - розкіш у кожній ноті