Тональний у вигляді спрею?
Так, і це засіб від виробника професійної італійської косметики ViSTUDIO.
Признаюсь, я досі в шоці, бо раніше такого формату не зустрічала.
Обʼєм флакону-100 мл. Дозатор-росприскувач зручний.
Спрей має колір гарної засмаги, тому дуже підійде для смуглявих дівчат. Я маю смугу шкіру, то мені він вирівнює тон і завдяки маслянистій основі, зволожує шкіру.
На обличчі тональний не дає плотного перекриття, а створює натуральний ефект засмаги, водночас зволожуючи шкіру.
Але виробник зазначає, що чим більше шарів-тим краще перекриття і темніше тон. Єдине-треба дати гарно висохнути після нанесення.
Тональний крем у формі аерозолю може бути як альтернатива автозасмазі. Він чудово підійде для шиї, зони декольте, ніг. В мене, доречі, за літо дуже засмагають руки, а от ноги не дуже, тому на вихід, або якщо хочу одягнути короткий сарафан-це рятівник, він гарно вирівнює колір засмаги.
Ще маю сліди засмаги від сандалій, а якщо взувати босоніжки, то виходить не дуже гарно, спокоєм можна гарно замаскувати цю невдалу засмагу, точніше її вирівняти.
Отже, якщо вам треба зрівняти тон засмаги, то цей засіб вам гарно допоможе.
Перед застосуванням треба легенько струсити балон, всередині є металева кулька, яка допомагає змішати до однорідності, бо якщо пшикати і не струсити, то вийде забагато олійки, а от тонального менше.
Склад спрею має силікони, вітамін є та УФ фільтри.
Така інноваційна технологія мене насправді здивувала і вразила.
Коментарі (0)