getejra

Вікенд косметичних посилок

Сказати, що я очманіла коли побачила розмір коробки та її склад - не сказати нічого) Тому що заявлений зарання приз - це крафтове вино з житомирської виноробні та книга. Але оскільки організатори збору бігова спільнота та курувала його дівчина (по сумісництву моя подруга вже 22 роки) - приїхало ще багато косметичних плюшок від неї, які я з нетерпінням вже всі розпакувала)

-спрей-кондиціонер+термозахист для волосся GLISS Split Hair Miracle

- маска для рук у вигляді руки від About - хороша робрча конячка

-зволожувальний роликовий гель-ліфтинг для контуру очей - легенька сироватка суто на літо, на прохолодну пору року потрібно щось жирніше та щільніше.

- food-a-holiс - корейська скатка, бренд представлений на мейкап, але саме цього засобу немає.

- кармекс - стандартний класичний бальзам, тільки з spf 15

- Hillary Smart Hyaluronic Serum - сироватка гіалуронова з чудовими відгуками.

- bamboo: пептидний крем під очі, сироватка та крем для обличчя з ретинолом

- o'herbal від ельфи- мініатюра шампуня.

- agor - альгінатна маска. Саме шоколадного релаксу зараз немає в наявності на мейкап.

- chi Argan Oil- зволожуюча олія для волосся міні

- filorga - міні денного крему для обличчя.

- fresh juice з канабісом - бальзам для рук, класична робоча конячка

-корейські патчі для носа для чистки пор та від чорних цяток.

-2 мініатюри від Hillary: крем для обличчя з спф 50 та крем для рук з поліпептидами

- пензлі від Real Technics -на дотик дуже кльові та щільно набиті

- кабукі Мерікей - якраз під їхні ж румяшки, аналог оргазмічному Narsу (побачимо в користуванні)

- спонжики для тональних засобів та конселера під очі від Imagic та красива підставка для висихання

Золотисті тіньки від українського брену Alena Tofil

GLAMGLOW люмінайзер - можна використовувати як легенький хайлайтер або на все обличчя

Мініатюра Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Glow Tint - дуже легка тоналка, саме те на літо

Олівчики каяли від Lamel у відтінках 403 та 405, у мене якраз таких ще не було

Рум'яшки Mary Kay Chromafusion, клон нарс оргазм

Помадка патрісія Patricia Ledo у відтінку 21 та рідкі помадки і блиски винних відтінків, щоб я нарешті знайшла той самий червоний)

І два розпиви парфумків: Paco Rabanne Lady Million та laboratorio olfattivo mandarino

Що можу сказати підсумовуючи - донати це тепер необхідність нашого життя, тому бажаю щоб періодично вони повертались ось такими милими приємностями)