Моє нещодавне відкриття - Avenue Des Parfums
В пошуку ароматів на осінь я звернула увагу саме на ці два аромати і хочу про них розповісти і вам.
Аромати я обирала наосліп, і сподобались вони мені одразу.
Перший аромат на який я звернула увагу це Sweet Amsterdam від українського бренду Avenue des Parfums. Це молодий український бренд, заснований у 2016 році, який спеціалізується на виробництві парфумів. Але вже впевнено зайняв місця на поличках багатьох дівчат.
Тип аромату: східні
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Груша, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Кава
Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Пачулі
Кому сподобається: Любителькам гурманських кавово-ванільних ароматів.
Мої враження:
Любительки солодкої гурманіки, це точно Ваш варіант. Аромат яскравий та насичений з перших нот. Солодкуватий, але без нудотності. Ну дуже переливчастий - перші секунди приголомшує солодкою ваніллю, потім розкривається на шкірі з іншого боку. Відчувається невелика гіркуватість і нотки кави. Потім аромат стає спокійнішим, – звучить на мені нотками пачулі та кедру.
Заявлено фруктові нотки у вигляді груші, але їх я чую лише на зап'ясті. Багато ароматів на шкірі зап'ястя у мене йдуть у насолоду, а тут навпаки аромат звучить легше і легше. І розкривається нотками груші та квітів.
Через деякий час на собі починаю розрізняти квіткові акценти, точніше білі квіти апельсина та пачулі. Кава не пропадає, але йде на задній план.
Стійкість: аромат яскравий та шлейфовий. Тримається на тілі 4-6 годин, на одясі на багато довше. Після першої години аромат стихає та стає більш інтимним та близьким до тіла.
Аромат такий затишний і такий гарний у вологу погоду. Наче зігріває тебе як светр. Ну і звучить дорого та респектабельно.
Близькі аромати за настроєм:
Yves Saint Laurent Black Opium
Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock
Другим, але не менш улюбленим в моїй колекції став Warm Alicante.
ПІРАМІДА АРОМАТУ: Скільки ж у цьому флакончику намучено всього й одразу! Передчуття були - уххххх... Судячи з нот цікавий і нетривіальний, складний і багатогранний!
Верхні ноти: Персик, Червоний апельсин, Кардамон і Геліотроп;
Середні ноти: Ром, Коньяк, Давана, Жасмин;
Базові ноти: Ваніль, Пачулі, Сандал, Боби Тонка, Бензоїн, Лабданум, Ветівер.
РОЗКРИТТЯ ПАРФУМУ: З перших нот навіть після одного пшика аромат яскраво заявляє про себе, про свою присутність, нахабство це його перше ім'я, друге - напористість. Звучить зухвало, нахабно, потужно.
Солодкувато-пряні спокусливі ноти додадуть будь-якому вечірньому образу загадковості, збирати компліменти ви в ньому безперечно. Розкішний до одкровення, відтінений фруктово-квітковою гамою дозволяє поглянути на цей аромат зовсім іншим поглядом.
Сидить як влитий, кілька годин поряд і близько, через 4-6 годин переливами нагадуючи про його присутність хвилями. Від одягу по кілька днів уловлюю його ноти.
Парфумерна розкіш і спокуслива загадковість поєднуються в Warm Alicante - нічого близько схожого мені не доводилося нюхати, поєднати фруктові ноти зі сходом вийшло дуже цікаво. Але цей персик для кожного буде свій, для мене різкий, напористий, подекуди навіть вульгарний, а хтось може вважати його нудним і монотонним, з чим можу посперечатися - він навпаки дуже різний, іноді навіть вражає, наскільки він може змінюватися!
Коментарі (0)