burihuginn

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Майже 8 років для макіяжу брів я використовувала виключно тіні, і навіть не тягнулася рука до олівців для брів. Але останнім часом часто замислювалась над тим щоб спробувати користуватись олівчиком, бо звичні продукти приїлись і хотілось спробувати щось новеньке. Звичайно хотілось всім відомий олівчик від Benefit, але віддавати 26$ не будучи впевненою чи сподобається мені взагалі користуватись олівцем зооовсім не хотілося, тому свій вибір зупинила саме на NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil. Візуально сподобався тоненький грифель та широкий вибір кольорів, і звісно ж ціна, яка була більше ніж на половину нижчою від Benefit.

Для себе обрала відтінок 05 – Ash brown, і залишилась задоволена, брови виглядають натурально. На фото чомусь виглядає рудим, але в житті все ок.

Олівчик середньої пігментації, не розмазується навіть в 30-градусну спеку, що цим літом є дуже великим плюсом. Нанесення простіше ніж я очікувала, легко промальовуються тоненькі волоски, а при бажанні можна додати графічності. Приємним бонусом є зручна щітка якою можна розтушувати олівець для більш рівномірного кольору.

Чи рекомендую олівець для брів від NYX? Так, так і ще раз так! Особливо для тих хто тільки починає знайомство з косметикою та боїться переборщити, з цим олівцем важко зробити щось не так.

Також підкреслю що він економний (за 5 місяців користування я використала максимум половину), але це звісно залежить від того як ви фарбуєтесь.