Missmili

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Приймати душ — це не просто очищення тіла, а можливість розслабитися після напруженого дня, знайти спокій і умиротворення. Теплий вечірній душ допомагає розслабити м'язи і поліпшити якість сну, а прохолодний ранішній душ освіжає і заряджає енергією на новий день.

А ароматний парфумований гель для душу додасть ще більше задоволення до цього процесу. Пропоную вам ознайомитися з парфумованим гелем для душу від бренду Avenue Des Parfums. Особисто я обрала для себе аромат Midnight Nice.

Avenue Des Parfums Midnight Nice

Гель для душу має елегантний і стильний дизайн у зелених відтінках і об’єм 200 мл. Консистенція гелю доволі рідка і прозора. Він чудово піниться, навіть якщо використовувати невелику кількість.

Аромат Midnight Nice — це справжній квітково-шипровий шедевр. В його початкових нотах відчувається освіжаючий кедр, лимон і цитрон. У нотах серця розкривається ніжний водяний гіацинт, жасмин і трохи пряного рожевого перцю. Завершують композицію чуттєві ноти ірису, амбри і білого мускусу, що додають пудрової ніжності, а також ветівер, пачулі і тикове дерево, які надають пряні та злегка деревні акорди.

Загалом, аромат відчувається свіжим і прозорим, з легкими одеколонними відтінками, злегка терпким і трав'янистим, що робить його надзвичайно приємним.

Гель для душу Midnight Nice мені дуже сподобався. Він має чудовий аромат, добре піниться і ефективно очищує шкіру, при цьому зовсім не сушить її. Після миття на шкірі залишається легкий освіжаючий аромат.

Впевнена, що цей аромат сподобається як жінкам, так і чоловікам.