Екологічний засіб для вмив ання | Lunnitsa PUDRA
Привіт! Хочу розповісти вам про аюрведичний засіб для вмивання, який називається убтан.
Саме убтан є першою косметикою, яку вигадали понад 5000 років тому в Індії. Він складається із суміші подрібнених на порошок глин, трав і мінералів. Використовується як засіб для ретельного, але дбайливого очищення обличчя та тіла. Несподівано мені сподобалося вмиватися сумішшю глини, борошна та трав.
І саме Lunnitsa PUDRA потрапила прямісінько у моє серденько і тепер в очищенні обличчя я довіряю саме йому.
Яку дію нам обіцяє виробник:
Використання Пудри для обличчя PUDRA допомагає: позбутися бруду і ороговілих клітин, звузити пори, прискорити кровообіг, прибрати дрібні зморшки, впоратися з висипом вугрів, заспокоїти запальні процеси, наситити дерму поживними речовинами, підвищити тонус, поліпшити її текстуру і покращити її текстуру.
Зовнішній вигляд:
Невелика колбочка (40 мл), яка щільно закривається сріблястою кришкою, з дуже приємним мінімалістичним трав'яним дизайном етикетки.
На флаконі є короткий опис про засіб, вказаний склад. Шийка у флакона широка, зручно насипати як в мисочку так і на руку.
Композиція:
До складу бренд включив тільки природні компоненти: 2 борошна (нутове, лляне), 1 глину Гассул, 6 пудр (Ашваганди, куркуми, шавлії, мускатного горіха, м'яти, евкаліпта), а також бікарбонат натрію, ламінар. Жодних консервантів, ПАРів, ароматизаторів та інших синтетичних добавок. Склад натуральний, всі компоненти знайомі.
Запах:
У сухому вигляді убтан пахне приємно травами, особливо відчуваєтся шавлія та м'ята. При контакті з водою аромат суміші стає сильнішим, але дуже приємним.
Спосіб застосування:
Для себе я виділила два способи.
Маска для обличчя: розвести порошок водою або олією в співвідношенні 1:3, нанести на обличчя на 10-15 хвилин, змити теплою водою.
Умивання : невелика кількість убтану, не більше 1ч.л., розвести водою в долоні до консистенції пасти або просто нанести убтан на вологу шкіру. Розподілити по обличчю масажними рухами. Змити теплою водою.
Враження:
Я використовую цей убтан виключно для вмивання. Розводжу в долоні невелику кількість убтану водою, роблю трохи рідше, але при цьому щоб не розтікався. Наношу на трохи зволожене водою обличчя, масажую і змиваю.
Убтан діє як м'який пілінг. Великих частинок у ньому немає і він не травмує шкіру.
Умивання проходить делікатно та м'яко, і мені це подобається. Піни він звичайно не утворює, але шкіра добре очищається.
Результат який я побачила:
- розширені пори добре очищені, трохи посвітлішали і не так виділяються на обличчі.
- підходить для власників сухої шкіри, тому що він поживний. Коли змиваєш убтан на шкірі залишається легке відчуття маслянистості, ну начебто на шкіру нанесли живильний крем.
- Шкіра чиста, матова і водночас добре насичена.
- Відчувається гладкість (бо пілінг), пружність і набуття рівного тону.
- Витрата у нього мінімальна, навіть і не помітно що ним користуються.
- Убтан не викликає дискомфорту, наприклад від нього немає почервоніння та прищів.
Коментарі (0)