OKazkova

Ароматна турбота про п’яточки і не тільки ;)

Ароматна турбота про п’яточки і не тільки ;)

В теплу пору року потреба у ретельному догляді за шкірою стоп помітно зростає. Адже хочеться, щоб ніжки виглядали охайно у відкритому взутті. Та водночас, через відкрите взуття, шкіра швидше стає грубою. І тут якісний живильний крем так само важливий, як і своєчасне використання пилки. Тож цей допис про саме такий крем - JAR №7 від Honest Products.

Паковання. Мʼяка туба обʼємом 100 мл із кришкою фліп-топ та захисною наліпкою-індикатором відкриття. Дизайн привабливий, лаконічний і патріотичний🥰

Склад крему збагачений компонентами для живлення та відновлення шкіри: пантенолом, каприловими тригліцеридами, гліцерином і натуральними оліями (кокосу, абрикосових кісточок, оливи, льону, обліпихи). Також є мінеральна олія, емоленти, консерванти та віддушка.

Аромат, консистенція. Крем жовтенького кольору, однорідної консистенції, що трошки нагадує такі щільні, добре збиті домашні вершки. Так само, як і вершки, крем ніби тане від тепла рук, легко розподіляється і доволі швидко вбирається. Аромат виробник описує як «легкий квітковий аромат фрезії, сандалу та ванілі». Це неймовірно приємне, ніжне поєднання.

Враження:

🩵Крем ефективно доглядає за сухою шкірою п’яточок

💛Дає гарний тривалий результат разом із регулярним використанням пилки та скрабу

🩵Має надзвичайно приємний аромат, яким хочеться насолоджуватись і насолоджуватись🥰

💛Саме через його живильні властивості та чудовий аромат, я періодично із задоволенням використовую цей крем і для рук😏

Мені крем JAR №7 дуже сподобався, як і всі засоби від бренду Honest Products із чарівного боксику. Щиро дякую Makeup Club та Honest Products за ці чудові баночки та дуже приємний досвід!

Дописи про інші продукти бренду Honest Products, з якими я нещодавно познайомилась, можна переглянути за посиланнями:

Дякую за увагу🫶