Мисткиня🎨

Комфортно прийняти душ без води? Легко!

Комфортно прийняти душ без води? Легко!
Комфортно прийняти душ без води? Легко!

Вітання, паняночки!

Одноразовий сухий душ Comfort від ESTEM повністю відповідає заявленій назві. Майже невагомий, він не займає багато місця, тому його зручно брати із собою. Відкривши пакет, можна знайти прямокутну губку із нетканого полотна просочену спеціальним мильним лосьйоном. Білі смужки - це саме він. Має такий склад:

Вода, Лаурет Сульфат Натрію, Хлористий Натрій, Кокоамфодіацетат Двонатрієвий, Кокамідопропілбетаїн, Лимонна Кислота, Гідроксид Натрію, Молочна Кислота, Пропіленгліколь, Яблучна Кислота, Екстракт Лікарського Розмарину, Екстракт Листя Камелії Китайської, Екстракт Квітки Гіркого Апельсину.

Мильне просочення не містить спирту, штучних консервантів, ароматизаторів та барвників, тому продукт має гіпоалергенні властивості й підходить для використання людям із чутливою шкірою. Дерматологічно протестований, має нейтральний 5,5 рН.

Також у комплект входить рушник із нетканої полотнини. На вигляд дещо схожий на паперову хустинку, мабуть тому, що в складі аж 70% целюлози. Він сильно не розтягується, а щоб порвати потрібно прикласти чималі зусилля. Розміром ширший аж на 10 см за рушник із аналогічного набору ESTEM Classic.

Спосіб застосування від виробника:

  1. Відкрити упаковку та дістати всі елементи комплекту.
  2. Помістити губку назад у відкриту упаковку.
  3. У відкриту упаковку з губкою всередині додати 25 мл води.
  4. Стискати упаковку з губкою до утворення піни.
  5. Використати губку для очищення тіла.
  6. Витерти тіло рушником, що міститься в комплекті.
  7. Після використання викинути у смітник.

Губка з мильний розчином просоцується водою і збивається в густу піну. Тут головне не влити занадто багато води - лише 25 мл, як зазначено на упаковці. Вспінена губка ретельно видаляє забруднення при цьому не дряпає шкіру. Після чого слід насухо витертися одноразовим рушником. Він відмінно прибирає залишки бруду і піни. Не потребує змивання, жодного відчуття липкості, лише відчуття свіжості та комфорту.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Комфортно прийняти душ без води? Легко!
Комфортно прийняти душ без води? Легко!