NikVik

Розмариновий тонік проти випадіння волосся

Розмариновий тонік проти випадіння волосся

Переважно такі засоби я використовую після зими . Коли отримуєш мало вітамінів і після холодної зими хочеться дати більше сили для волосся .

Цього разу вирішила спробувати перед холодом щоб більше зміцніло і перезимувало.

Дуже сподобався засіб в першу чергу що він не на олійній основі і не залишає жирного відтінку . По друге можна користуватись кожного дня і волосся завжди виглядає чистим . Не люблю робити різні масочки бо не вистачає часу на себе . Або робиш раз в місяць, а з засобом «Розмариновий тонік проти випадіння волосся «від Meloni цей процес стає набагато легше.

Розмариновий тонік проти випадіння волосся

Як він діє:

  • Стимулює ріст волосся: Екстракт розмарину містить активні речовини, які стимулюють кровообіг у шкірі голови, що може сприяти швидшому зростанню волосся.
  • Розмарин містить поживні речовини, які можуть зміцнити волосся, роблячи його менш схильним до ламкості і випадання .
  • Очищає пори: Активні речовини розмарину можуть допомогти очистити пори на шкірі голови, запобігаючи забрудненню та застою себуму, що може призвести до проблем з волоссям.
  • Тонізує шкіру голови: Гідролати розмарину та м'яти перцевої мають тонізуючу дію на шкіру голови, допомагаючи зберегти її здоровою та зволоженою.
  • Надає природний блиск: Використання розмаринового тоніка може додати природний блиск та поживний вигляд волоссю.

Спосіб використання :

Нанесіть тонік на сухе або вологе волосся та шкіру голови, рівномірно розподіліть масажними рухами. Чи не змивайте. Використовуйте щодня або за необхідності. Підходить для щоденного використання.