Манікюр в домашніх умовах. Мої засоби та інструменти. Фото до/після.
Тут все, що мені необхідно для гарного результату 💅🏻
Вже близько пів року я відмовилася від гель-лаку, і це було одним з найкращих рішень 😊
Проте руки мають бути доглянутими, тому я поринула у цей процес самостійно. З часом підібрала для себе найкращі засоби та інструменти. Роблю гігієнічний манікюр і покриваю нігті звичайним прозорим лаком. Зізнаюся, спочатку відчувала дискомфорт через ефект "голих нігтів", але з часом звикла і тепер насолоджуюся їх виглядом.
Отже, фото "до".
Роблю манікюр раз на три дні.
Зняття лаку. Залишки старого лаку видаляю безацетоновим засобом Nogotok Professional Remover, розчиняє досить легко.
Форма нігтів. Спочатку підпилюю нігті, створюючи комфортну для себе довжину та форму. Люблю коротку довжину - це для мене найбільш зручний варіант. Форма - закруглений квадрат. Пилки придбала не тут, і досі не дуже в них розбираюся, обираю за відгуками або інтуїтивно. Наразі користуюся двома пилками від бренду Sovart.
Догляд за кутикулою. Щоб нігті мали доглянутий вигляд, використовую ремувер, манікюрну лопатку і кусачки. Ремувер добре пом'якшує кутикулу, але з ним потрібно бути обережною - може пекти, якщо н а шкірі є пошкодження. Після цього прибираю зайве з нігтя лопаткою і акуратно видаляю кутикулу кусачками. Це було непросто на початку, бо кусачки дуже гострі, тож вимагають точної руки та терпіння. Лопатка та кусачки у мене від Staleks.
Підготовка нігтів. Далі зачищую нігтьову пластину бафом і готую її до нанесення лаку. Використовую чотирьохсторонній баф, який дуже зручний і дає чудовий результат.
Нанесення лаку. Лак від LCF, купувала не тут, коштує приблизно 35 грн. Він ідеально лягає на нігті, укріплює їх і надає глянцевого блиску. Радує своєю доступністю та якістю.
Завершальний штрих. Найприємніша частина манікюру для мене - це зволоження рук і нанесення олії на нігті. У мене є два засоби - олія і сироватка. Обидва по-своєму чудові, і я насолоджуюся цим етапом, відчуваючи, як руки стають ніжними та доглянутими.
- Олія для кутикули NUB Almond Cuticle Oil. Має приємний, ненав'язливий аромат. Добре зволожує і швидко вбирається. У мене флакон на 15 мл з кисточкою, більший об'єм йде з піпеткою.
- Зволожувальна сироватка Kodi Professional Moisturizing Nail Serum. Я обожнюю її солодкий аромат. Використовую, коли кутикула та шкіра навколо нігтів більш пересушені. Дозатор у вигляді піпетки.
Ось такий виходить результат "після".
Буду рада, якщо поділитесь своїми лайфхаками та знахідками для якісного манікюру 🥰
Коментарі (0)