Honest Products med JAR №7 Regenerating Foot Cream
Крем для ніжних п’яточок
Чесно кажучи, крем для ніг не є найпопулярнішим засобом у моїй доглядовій рутині; я часто лінуюсь ним користуватись, тому рідко його купую. Але MakeupClub подбав про те, щоб мої пʼяточки не залишались без уваги.
На огляді крем для ніг від Honest Products обʼємом 100 мл вироблений в Україні.
Він призначений для живлення та зволоження шкіри ніг, стимулює регенерацію та відновлення, роблячи її мʼякшою і гладкішою.
Дизайн упаковки стильний і патріотичний, у ніжно-блакитних і жовтих тонах, з кришечкою фліп-флоп і додатковою фольгою для захисту.
🤍
У складі крему присутні корисні олії:
1. Кокосова олія – зволожує, помʼякшує шкіру та має антисептичні властивості.
2. Олія обліпихи – живить, відновлює і загоює шкіру завдяки високому вмісту вітамінів і антиоксидантів.
3. Олія з кісточок абрикоса – зволожує, помʼякшує і живить шкіру.
4. Оливкова олія – зволожує, живить і має антивікові властивості.
5. Олія насіння льону – зволожує, заспокоює і є джерелом омега-3 жирних кислот.
Окрім цього, в складі є пантенол, відомий своїми регенерувальними та відновлювальними властивостями.
🤍
Консистенція крему густа, схожа на взбитий мус або заварний крем, з ванільно-жовтим відтінком. Аромат дуже приємний, ніжний і солодкуватий, схожий на десерт. При нанесенні крем відчувається жирним і живильним, шкіра після нанесення миттєво стає мʼякою. Крем не всмоктується одразу, а через 5-7 хвилин, спочатку відчувається невелика жирність, яка згодом зникає.
🤍
Результат: шкіра ніг, а особливо пʼяти, стає дуже мʼякою, гладкою і приємною на дотик, без сухості чи шороховатості. Я використовую цей крем у вечірній рутині, оскільки він дуже поживний. Ефект від крему зберігається навіть на наступний день. Я також пробувала наносити крем на шкіру рук і можу сказати, що він мега поживний, навіть для моєї дуже сухої шкіри рук.
Коментарі (0)