anya_kozachenkoo

Український бренд Estem

Український бренд Estem

Український бренд Estem виготовили  класний засіб - одноразовий душ, який зараз супер актуальний, не лише для побутового використання, а й для наших військових.

Я вперше тестувала такі засоби, але мені дуже сподобалося. Перше, що хочу відмітити це те що засоби гіпоалергенні та не мають віддушки. Друге - простота використання,  третє - об'єму одного такого саше вистачає на все тіло, і останнє - засіб після витирання не тілі не відчувається, шкіра нелипка, та несуха.

Користуватися таким засобом дуже просто: відкрити упаковку дістати губку, яка просякнута миючим засобом, та рушник ; помістити губку назад до упаковки, додати 25 мл води, пожамкати упаковку, щоб утворилася піна, дістати губку та протерти тіло, витерти рушничком, потім назад помістити все в упаковку та утилізувати.

А зараз про кожен різновид окремо.

Classic має в упаковці губку та рушник, губка має сині смужечки. Як на мене то ця губка була найбільш пінна і сама пінка більш м'яка, Рушничок також відрізняється від інших, він має більші дірочки і як на мене не так вибирає пінку.

Comfort має теж в складі губку та рушничок. Приємне очищення дає та шкіра досить м'яка після використання. Рушничок добре вбирає пінку.

Extreme має в складі губку, саше з водою та рушничок. Дуже зручно, якщо під рукою нема води, то тут вона є. Пінка та рушничок такі як в Comforti.

Дуже радує, що в складі немає спирту, барвників, штучних консервантів та ароматизаторів. І найголовніший плюс цього засобу це те що він не потребує змивання, адже одноразовий душ призначений для використання в умовах, де неможливо прийняти звичайний душ. Такі засоби про запас потрібно тримати в своїй шафці ❤️

Український бренд Estem
Український бренд Estem
Український бренд Estem
Український бренд Estem
Український бренд Estem
Український бренд Estem
Український бренд Estem