Освіжувач повітря для дому, з чудовим ароматом
Avenue Des Parfums Home Fruits 🍑& Chrysantheme 🌸
Я вже розповіла про чудові засоби від українського бренду 🇺🇦 Avenue Des Parfums, це гель для душу Cherry Osaka 🍒 https://club.makeup.com.ua/post/47700/ та аромадифузор Lotus & Sandalwood 🪷 https://club.makeup.com.ua/post/47713/ і Vanilla & Caramel 🍨 https://club.makeup.com.ua/post/51426/
Сьогодні мова піде про спрей для дому Avenue Des Parfums Home Fruits & Chrysantheme
Рум спреї від Avenue des Parfums це ідеальне поєднання стилю та функціональності ✨ Люблю коли гості приходячи в мій будинок 🏠, завжди захоплюються ароматом, який стоїть у ньому. Аромати, це частина мого життя 🫶🏼
✅ стильна упаковка : додай елегантності своєму інтер'єру ✅ якісний розпилювач : забезпечує рівномірний розподіл аромату .
✅ різноманіття ароматів : від свіжих і бадьорих до теплих і затишних .
економічність : одного флакону вистачає на довгий час .
✅ довготривала дія : аромат зберігається довго , підтримуючи приємну атмосферу .
✅ універсальність : підходить для будь - яких приміщень , створюючи затишок і комфорт .
Мені подобається стильний та лаконічний дизайн засобів цього бренду! 👍🏼
Пакування: Пластиковий флакон з розпилювачем, об'єм 200ml
Для освіження повітря, просто розпиліть спрей у кімнаті , щоб миттєво усунути неприємні запахи та наповнити простір приємним ароматом 🌸
Аромат дуже ніжний, цілісний та не хімозний. Для відео 📹 та фото мені довелося зробити не одне натискання, щоб зловити потрібний кадр 📸, і навіть у цьому випадку у мене не було роздратування дихальних шляхів, як буває від якихось занадто хімічних кімнатних спреїв, де від кількох пшиків уже відчувається першіння в горлі.
Про аромат 🌺
Тип аромату: квіткові, фруктові
🌸Початкова нота: Ананас, Апельсин, Персик, Червоне яблуко
🌸Нота серця: Хризантема, Жасмин, Троянда
🌸Кінцева нота: Білий мускус
Пам’ятаєш аромат осені 🍂- час врожаю соковитих фруктів з легким пряним ароматом хризантеми – це ідеальне та дуже ніжне поєднання у спреї для ароматизації повітря "Fruits & Chrysantheme".
Витончений букет створено спеціально для твоєї спальні або вітальні. Він надає простору неповторний шарм та тривалу свіжість. Освіжаюча нота апельсина 🍊, який пробуджує та заряджає своїм радісним початком, поєднується з ароматами 🍎яблука та ананаса 🍍- просто неймовірне відчуття легкості та екзотичності одночасно. Серце композиції - вишукана хризантема🌸, яка дарує ароматичному букету елегантність та тепло. Жасмин і троянда 🌹додають чуттєвість та жіночність і роблять цей аромат неперевершено звабливим. На завершення, білий мускус огортає тебе спокоєм та гармонією.
Fruits & Chrysanthemum - це втілення ніжності та легкості у кожній ноті. Його витончений аромат нежно огортає твій простір, створюючи атмосферу спокою та комфорту. Ноти аромату наповнюючи твій будинок тонким, ледь помітним шлейфом ніжніх квіткових та фруктових нот.
Для мене цей аромат свіжий та ніжний, більше квітковий, ніж фруктовий. Дійсно чути ніжну хризантему та кошик фруктів , явної троянди я не відчуваю у цьому ароматі.
Цей спрей для ароматизації повітря однозначно допоможе зануритися у світ найтепліших відчуттів та відновити внутрішній баланс 🧘🏻♀️
Спреї Avenue Des Parfums- це просте та ефективне рішення для створення бажаної атмосфери у твоєму домі 🏡
Я хочу ще спрей Lotus & Sandalwood на додаток до мого аромадифузору, в цей аромат я просто закохалася ♥️
Чи були у вас засоби цього бренду, які аромати вам сподобалися?
Коментарі (0)