Мій аромат досконалості
Парфумований гель для душу Style Milano від Avenue Des Parfums
Український бренд Avenue Des Parfums все більше стає популярним і відгуки на асортимент бренду, спокусив і мене придбати парфумований гель для душу. Асортимент ароматі просто вражає , тому обрати дуже важко, коли душа бажає УСЕ! Та все ж таки , сьогодні для себе я обрала - Парфумований гель для душу Style Milanо.
Піраміда аромату:
Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Кедр
Аромат: одночасно квітковий, деревний. Аромат приємний, допомагає розслабитись після важкого дня та звучить гармонічно.
Об'єм флакону: 200ml
Флакон виконаний у мінімалістичному стилі зі стальними вставками. Кришечка диск топ, дуже зручна в користуванні.
Консистенція: гель прозорий, густий, піниться достатньо для розподілення по шкірі.
У складі гелю містяться: Glycerin, Panthenol, Allantoin, саме ці компоненти дарують шкірі після приймання душу - м'якість, відчуття комфорту та попереджають сухість та стягнутість. Після використання гелю навіть не хотілось додатково зволожувати шкіру, настільки комфортні відчуття на шкірі.
Враження від використання
З першого використання Парфумований гель для душу Style Milanо вразив мене своїм ароматом. Після важкого робочого дня так важливо відпочити та "змити" з себе весь негатив. Саме цей гель став для мене вечірнім ритуалом відновлення та відкриття своєї жііночності. Аромат на стільки жіночний, розслаблюючий, що хочется розпустити волосся, одягнути шовкову піжаму і насолоджуватись собою в обіймах коханого чоловіка.
Коментарі (0)