Диски ватні косметичні
Novita Delicate ⚪️
Іноді замислююся, чи варто писати огляди на такі товари як ватні диски чи ватні палички… Але потім ловлю себе на думці, коли у продажу немає моїх улюблених дрібниць, намагаюся знайти їм заміну, нехай навіть тимчасову, я особисто перед тим як додати товар до кошика онлайн🛒, читаю все одно про нього відгуки📝, чи то ватні диски чи палички.
Дуже не люблю коли у мене є щось, чим начебто як можна користуватися, але використання не приносить мені задоволення, можливо якимось, як комусь може здатися незначними дрібницями 🤷🏻♀️.
Я наприклад дуже не люблю коли ватні палички починають гнутися або з них злазить вата, яка прилипає до вій, коли я роблю мейк. Або коли ватні диски починають розшаровуватися і знову таки ворсинки вати прилипають до всього.
Втім, я писатиму, кому цікаво прочитає, кому ні, просто пройде повз 😉
В мене вже є диски, які мені подрбаються, про них розповідала https://club.makeup.com.ua/post/37794/
але цього разу їх не було в наявності, тому їм на заміну я взяла Novita Delicate
В ураковке 120 штук ватних дисків. Вони м'ягеньки, не надто товсті, тому не потрібно витрачати багато засобів, что бы просочити їх при знятті макіяжу з обличчя або зняття лаку з нігтів.
Одна сторона їхня гладка друга трохи рифлена. По краях не розшаровуються, ворсинки вати з них не лізуть. Можливо це не найкращі диски, які я коли-небудь пробувала, але ці мін цілком влаштовують. Їх використання не приносить мені особисто ніякого дискомфорту 😊
Коментарі (0)