Tanserb

Косметичні обновочки з Makeup

Зволожувальний гель для вмивання Simple Kind to Skin Moisturising Facial Wash – про цей бренд я дізналася завдяки спільноті клубу. Я вже користуюся міцелярною водою Simple й вона мені сподобалась. Зараз купила ще гель для вмивання. Приємні ціни у бренда та гарна якість

Гідролат "Лимонна м'ята" Floya – гідролати люблю, тим паче українських виробників. Цю воду планую носити з собою у спортзал, розпилювати на обличчя під час тренування, коли дуже спекотно. Приємний, освіжаючий дуже ніжний аромат м’яти з лимоном.

Зволожувальний гель для душу SportStar Women – теж український бренд. Поки що не користувалась, але аромат у нього більш солодкий, ніж я очикувала. Можливо, це тільки перше враження. Я звикла, що у засобів з поміткою Спорт аромати більш свіжі

Масажер для вмивання й очищення шкіри обличчя, блакитний Omkara – Купила для полегшення змивання глиняних масок. Ще не користувалась, але начебто, м’якенька щіточка. Вважаю, ще не буде дискомфорту

Нарешті я зібрала та купила свій набор Wonder Bundle , ура! Кто не знає що це – набір з 5 пробників парфумів та косметики за 249 грн. Я обрала собі парфуми:

• Marc Jacobs Daisy Wild (квітковий) - США
  • Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid (квітковий, фруктовий , солодкий) - Франція
  • Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily (квітковий, цитрусовий) - Франція
  • Lalique Soleil (квіткові східні) – Франція
  • Giorgio Armani Si Passione (квіткові, фруктові) – Франція

Доречі, ще купила пробник українського бренду нішевой парфумерії Avenue Des Parfums Charming Prague (квіткові, фруктові), але забула його сфотографувати. Я два роки жила у Празу, том не могла пройти повз цього парфум ) Скоро зроблю допис

На цьому у мене все. А вас, дівчата, усіх зі святом!